Egemen Antrepo araç alımında Iveco’yu tercih etti

Egemen Antrepo araç alımında Iveco’yu tercih etti

Egemen Antrepo filosuna araç alırken Iveco’yu tercih etti. Firma 30 adetlik satış anlaşmasının ilk 3 adedini Günlas otomotiv’den teslim aldı.

Antalya menşeli Egemen Antrepo Hizmetleri Beton Hafriyat İnşaat Nakliyat Turizm Tic. Ltd.Şti. 2002 yılından bu yana nakliye alanında hizmet veriyor. Düzenlenen teslimat törenine şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Köken, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu ve Günlas Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Hamdi Kotay katıldı.

Hâlihazırda filosunda 47 adet farklı markalarda araç bulunan Egemen Antrepo araçlarını Iveco bayisi Günlas Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. ile satış anlaşması imzaladığı 30 adetlik Iveco HI-Way çekicinin ilk 3 adedini teslim aldı.

“Düşük yakıt, dayanıklılık, bakım maliyetlerinin uygunluğu”

Nakliye taşımalarında dayanıklı, yakıt sarfiyatı düşük ve bakım maliyetleri uyun araçlarla çalışmak istediklerini söyleyen Egemen Antrepo Yönetim Kurulu Başkanı İlker Köken, “çalışma şartlarımızın ağır oluşu yaptığımız işte hem dayanıklı, hem düşük yakıt sarfiyatlı hem de bakım maliyetleri uygun araçları tercih etmemizi gerektiriyor. Yaptığımız saha araştırmalarında Iveco’nun bu beklentilerimiz karşıladığını gördük. Birimle birlikte çalışan şoför arkadaşlarımızın da ferah, geniş ve rahat bir ortamda çalışmaları açısından da Iveco’yu tercih etmemiz kararımız kesinleştirdi. Ayrıca satış sonrası hizmetler konusunda da Iveco servislerinin çok yaygın olması ve servis hizmetlerinin uygun fiyatları tercihimizde önemli bir etken oldu” şeklinde açıklama yaptı.

“Iveco yıllar sonrada tercih edilecek”

Yatırım tercihini Iveco’dan yana kullanan Egemen Antrepo’ya teşekkür eden Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco araçların Otomatik şanzıman ile yakıt tüketimini ciddi anlamda düşürdüğünü dile getirerek “Pedalsız otomatikZF Euro Tronic şanzıman ve reterdar özellikle talep edilen unsurların başında geliyor” dedi ve Iveco’nun yıllardır bilinen sağlamlığı, dayanaklığı ve satış sonrası hizmetlerdeki üstünlüğü ile en çok tercih edilen markalardan biri olacağını ifade etti.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.