Ekim ayında fiyatlara zam yapmayacak

Ekim ayında fiyatlara zam yapmayacak

Otomotiv sektörüne kamu bankaları tarafından gelen faiz indirimi ile birlikte otomotivin önde gelen isimleri açıklamalarda bulunuyor Toyota Türkiye Ceo'su Ali Haydar Bozkurt'ta ilk açıklamasını yaptı.

Kamu bankalarının özellikle yerli üretimi desteklemek ve sektörü hareketlendirmek amacıyla, Türkiye’de üretim yapan otomotiv markaları ile yaptığı işbirliğini olumlu karşılıyoruz. 1 Ekim tarihinde başlayıp yılsonuna kadar sürecek faiz indirimi, otomotiv sektörünü son çeyrekte hareketlendirecek ve satışlara olumlu yansıyacaktır. Hatta bayilerimizden aldığımız bilgilere göre bu kampanyanın olumlu ektilerini şimdiden görmeye başladık.

Markalar farklı modellerine göre farklı oranlarda bu kampanyaya dahil olacaktır. Toyota olarak farklı modellerimiz için yaptığımız çok cazip kampanyalar ile biz de bu kampanyada yer alacağız.  Bu konuda geniş kapsamlı ve müşterilerimizin yararına olacak şekilde hazırlanıyoruz. Hatta diğer markalar bu kampanyaya ekim ayında başlarken, Toyota olarak “0” finansman oranını biz şimdiden devreye aldık. Bazı modellerimizde devreye aldığımız “0” finansman oranı ile birlikte kamu bankalarının sunduğu yüzde 0,69 cazip finansman oranına denk bir oranı biz de yarından itibaren müşterilerimize sunmaya başlıyoruz. Ayrıca ekim ayında fiyatlarımıza zam yapmayacağımızı da belirtmek isterim

Toyota Türkiye Ceo'su Ali Haydar Bozkurt

toyota-ali-haydar-bozkurt-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.