Adana'da Kaçak 7 Zanlı Yakalandı

Adana'da Kaçak 7 Zanlı Yakalandı

Adana'da yaralama, tehdit ve hırsızlık suçlarından

 

Adana'da yaralama, tehdit ve hırsızlık suçlarından dolayı bir süredir aranan 7 kişi yakalandı. İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucu 1'i kadın 7 kişi ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekiplerince Gül bahçesi ve Yeşilyurt Mahallelerinde 7 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda haklarında daha önceden 5 yıla kadar hapis istemi bulunan Mustafa G. Hakan K. Ömer Ç. Murat A., Nezir O., Hüseyin K., ve Dilek A. adlı şahıslar ekiplerce gözaltına alındı.

Şüpheliler Cezaevine Gönderildi

Adliyede haklarında tutuklama kararı verilen şüpheliler öncelikle sağlık kontrolünden geçirilmek amacıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bu esnada görüntü alan basın mensuplarına tepki gösteren şüpheliler, ''Ne yaptık, cinayet mi işledik?'' şeklinde söylemlerde bulunarak ekip araçlarına bindiler. Sağlık kontrolleri tamamlanan şüpheliler cezaevine gönderildi.

Zanlıların daha önceden kapkaç, uyuşturucu, silahlı tehdit gibi suçlardan hüküm giydikleri öğrenildi. Bir süredir yakalama emri çıkarılan ve ekipler tarafından aranan şahıslar hakkında 5 yıla kadar hapis istemi bulunuyordu.