Ekol, Avrupa Ve Doğa İçin Tren Hattına Yatırım Yaptı

Ekol, Avrupa Ve Doğa İçin Tren Hattına Yatırım Yaptı

Avrupa’nın ve Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından Ekol, mevcut Intermodal hatlarına 22 Mayıs 2013’ten itibaren Trieste – Ostrava blok tren hattını da ekliyor.

Kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini esas alan, Türkiye’de ve Avrupa’da sektörünün önemli markalarından biri olma hedefi ile yola çıkmış, Uluslararası taşımacılıkta yük organizasyonu ile başlanılan noktadan, üçüncü parti entegre lojistik hizmetleri sunan Ekol lojistik, bu uygulamalarıyla bütünleşik bir yapıya ulaşmıştır.

Hedef: Doğu Avrupa


Ekol lojistik kaliteli ve hızlı hizmet için, yatırımını tren hattına yaptı. Avrupa'da gerçekleştirdiği yatırımlarla küresel bir lojistik firması olma hedefine hızla ilerleyen Ekol Lojistik, Intermodal taşımacılık hattını genişleterek Doğu Avrupa’ya uzanma hedefinde... 2008 yılında hayata geçirdiği Intermodal hizmeti ile pek çok başarılı taşımacılık faaliyeti yürüten Ekol, Trieste-Ostrava hattını müşterilerinin kullanımına açtı.

Seferler haftanın 2 günü karşılıklı yapılacak


Trieste-Ostrava hattını faaliyete geçirecek olan Ekol, Doğu Avrupa’da bir ilki gerçekleştirmiş oluyor. Yeni açılan hattaki seferine 22 Mayıs’ta Trieste’den başlayacak olan tren, 24 Mayıs tarihinde de Ostrava’dan kalkarak ilk seferini tamamlayacak. Haftanın 2 günü karşılıklı olarak yapılacak seferler Trieste’den Çarşamba ve Pazar, Ostrava’dan Çarşamba ve Cuma şeklinde gerçekleşecek.

Demiryolu taşımacılığıyla daha fazla ağaç kurtarılıyor


Konuya ilişkin açıklama yapan Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem “Müşterilerine en kaliteli hizmeti verebilmek amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Öktem, yatırımları yaparken yüksek standartlarda müşterilerine Ekol ayrıcalığını da yaşatmak istediklerini belirtti. Sözlerine şöyle devam etti: ‘ Bu bağlamda Trieste-Ostrava hattını faaliyete sokarak Doğu Avrupa’da bir ilki gerçekleştirmiş olmak bizim için son derece önemli bir gelişme.” dedi. Demiryolu yatırımlarıyla müşteri memnuniyetini artırmanın yanı sıra karayolu taşımacılığında kat ettikleri yolu azaltarak çevreye de önemli bir katkıda bulunduklarını sözlerine ekleyen Öktem “Örneğin Intermodal taşımacılık sistemi ile her seferde araç başına 1600 litre yakıt tasarrufu sağlayarak, her ay milyonlarca ağaç kurtarıyoruz. Bu yeni açılan hattımız sayesinde çok daha fazla ağacı kurtarmış olacağız” diyerek, yatırımlarının sosyal sorumluluk içerdiğine de vurgu yaptı.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.