Ekol, Avrupa yakasında Tek çatı altında toplandı

Ekol, Avrupa yakasında Tek çatı altında toplandı

Ekol, büyüme stratejilerine paralel bir şekilde ofislerini yeniden yapılandırıyor.

Kusursuz müşteri memnuniyeti ve daha verimli hizmet sunabilmek amacıyla Ekol, İstanbul Avrupa Yakası’nda faaliyet gösteren ofislerini 8 Ekim 2018 tarihi itibarıyla tek bir çatı altında birleştirdi. Ekol’ün yeni ofisi İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde (IDTM) faaliyet gösterecek.

Yeni ofiste; Ekol Dış Ticaret ekibinin yanı sıra Deniz ve Hava taşımacılığı, Rusya hattı hizmet verecek. Ayrıca Ekol Begonya Tesisleri’ndeki Kara Taşımacılığı Planlama, Fiyatlandırma ve Tedarikçi İlişkileri, Avrupa Yakası Satış ve Müşteri hizmetleri birimleri de bundan böyle çalışmalarına IDTM’deki yeni ofiste devam edecek.

80 kişinin çalışacağı toplam 550 metrekare büyüklüğe sahip yeni Ekol ofisi hakkında Ekol Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar, “Bu yeni yapılanma ile birlikte aslında 3 farklı ofisi tek bir lokasyonda toplamış olduk. Bu da hem maliyet açısından şirketimize avantaj sağlayacak hem de farklı ekiplerin sinerji içerisinde bir arada çalışması ile verimliliği artıracaktır. Çalışma arkadaşlarımızın fikirleri ile tasarlanan, ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak keyifli bir ofis ortamı oldu” diye konuştu.

murat-kavrar.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.