Ekol, Avrupa’nın Gözde Tren İşletmesi RTC’nin Özel Konuğu Oldu

Ekol, Avrupa’nın Gözde Tren İşletmesi RTC’nin Özel Konuğu Oldu

Sektörün lider lojistik firması Ekol, gerçekleştirdiği başarılı intermodal seferleri ile İtalyan tren işletmesi RTC’nin Trieste Limanı’nda gerçekleşen 1000. tren seferi törenine özel davetli olarak katıldı.

Avrupa'da gerçekleştirdiği yatırımlarla küresel bir lojistik firması olma hedefine hızla ilerleyen Ekol Lojistik, intermodal taşımacılıktaki başarılı faaliyetleri ile onurlandırılmaya devam ediyor. Tren işletmeleri RTC, EMT(Parisi) terminalinden kaldırdığı 1000. Trenini özel bir törenle Trieste Limanı’nda kutladı. EMT Terminal, tren işletmeleri RTC ve Trieste Limanı’nın ortak düzenlediği bu törene, Trieste çıkışlı tren seferlerinin %90 dan fazla hacmine sahip olan Ekol, özel olarak davet edildi.

Ekol törende onurlandırıldı

Trieste Liman Başkanlığı, Liman Komitesi’nin katıldığı ve Ekol’ün özel davetli olarak yer aldığı bu törende 1000. trene özel sembolik bir tren yükleme- boşaltma gösterisi yapıldı. İntermodal trenlerinin haftanın her günü 3 kez yükleme ve boşaltma gerçekleştirdiği EMT (Parisi) Terminali’nde RTC’nin trenleri, 2008 yılının Ekim ayında seferlerine Ekol ile başladı. Bugüne kadar Avrupa’nın çeşitli yerlerine sefer yapan trenler, şimdiye kadar %90’dan fazlası Ekol’e ait olan yüklerin taşımasını gerçekleştirdi.

Musul: ‘bu törende yer almak, doğru işler yaptığımızın göstergesidir’

Trieste’de gerçekleşen törende konuşma yapan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul “Çıktığımız bu yolda müşterilerimize en kaliteli hizmeti verebilmek amacıyla önemli yatırımlara imza attık. Bu yatırımlar sayesinde Avrupa’da lojistik denince akla gelen en önemli markalardan biri olduk. İtalyan tren işletmeleri RTC’nin, Parisi Terminali’nden kaldırdığı 1000. trenin şeref konuğu olmak bizi son derece onurlandırdı. Bu törende yer almış olmamız doğru işler yaptığımızın göstergesidir” dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.