Ekol Fransa büyümeye devam ediyor!

Ekol Fransa büyümeye devam ediyor!

2012’de Fransa'da faaliyete başlayarak Ağustos 2016 itibarıyla yüzde 90 büyümeye ulaşan Ekol, Paris ve Lyon’da iki şube açtı.

Ekol Fransa Ülke Müdürü Tuğrul Sarıkahya gelişmeyle ilgili “Paris şubemizde, daha çok ulusal ve uluslararası dağıtım hizmetlerine odaklanacağız. 1.600 metrekarelik deposu ile tesis, 20 araç kapasiteli tır parkı ve araçların bakımını kolaylaştıracak bir tır garajı bulundurmaktadır. Bu tesis ayrıca Paris ve Sete arasındaki demiryolu bağlantısından sorumlu olacak ve Avrupa’nın kuzeyiyle daha fazla bağlantı geliştirecek” dedi.

Paris şubesi ile birlikte, Ekol Lyon’da da ulusal ve uluslararası dağıtım yapacak. Daha çok navlun sevkiyat acentesi olarak işleyecek bu şube her yönden akışı yönetebilecek. Tesis, ayrıca x-dock operasyonları üzerine yoğunlaşacak ve ekspres hizmetler sunacak. 2 bin metrekarelik deposu ve 20 araçlık tır parkı ile bu faaliyetleri yönetmek ve müşterilerin her türlü ihtiyacına yanıt vermeyi kolaylaştıracak şubede ayrıca gümrük hizmetleri de sunulacak.

Tuğrul Sarıkahya, “Ekol’ün Lyon’daki hedefi Avrupa’nın Doğu ve Güney ülkelerine yeni trafik hatları yaratmaktır” diye ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.