Ekol Lojistik Avrupa’daki yatırımlarına devam ediyor

Ekol Lojistik Avrupa’daki yatırımlarına devam ediyor

Ekol Lojistik Hollanda menşeli lojistik firması KLG Europe’un Türkiye’deki şirketi KLG Lojistik Türkiye’yi bünyesine katarak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Avrupa’nın en eski aile şirketi olarak yaklaşık 100 yıldır lojistik sektöründe faaliyet gösteren KLG Europe, uluslararası operasyonlarıyla Batı Avrupa, Doğu Avrupa ve Çin'de kilit lokasyonlarda hizmet veriyor. Hollanda’nın yanı sıra Romanya, İngiltere, Çin ve Türkiye’de de şirketleri bulunan KLG Europe, Türkiye’deki yapılanmasını Ekol Lojistik’e devrediyor.

“Gerçekleştirilen yatırım Hollanda-Türkiye açısından önemli”

KLG Europe’un Türkiye’yi bünyelerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem, “Bu yatırımımız Hollanda-Türkiye hattındaki hizmetlerimiz açısından son derece önem taşıyor. Müşterilerimize her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Avrupa yatırımlarımıza devam ederek ticari köprülerimizi sağlamlaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Triste, Mannheim ve Köln arası haftada 15 blok tren seferi gerçekleştiren Ekol Lojistik, Trieste – Ostrava arası şu anda 2 blok tren ile hizmet veriyor. Ostrava hattının ise kısa bir süre içerisinde 4 sefere çıkarılması da Ekol’ün planları arasında yer alıyor.

“Ekol ile yapılan işbirliği şirket stratejisi açısından önemli”

“Güçlü ortaklarla birlikte çalışmak, şirket stratejimiz ile mükemmel bir şekilde örtüşüyor” diyen KLG Europe’un CEO’su Kees Kuijken ise konuşmasında EKOL ile yaptığımız bu yeni ittifak, hem Türkiye’de hem de Avrupa genelinde piyasadaki konumumuzu daha da geliştirmemizi sağlıyor. Var olan karayolu taşımacılığımıza ek olarak, Avrupa taşımacılık piyasasında intermodal konumumuzu daha da yerleşik kılmak niyetindeyiz. Birkaç taşımacılık hattında kendi trenlerine ve çok büyük bir tır filosuna sahip olan EKOL, bu amaca mükemmel bir şekilde hizmet ediyor” dedi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.