Ekol Lojistik, Lojistik sektörü birincisi ödülü aldı

Ekol Lojistik, Lojistik sektörü birincisi ödülü aldı

Ekol, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde lojistik sektörü kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

“İti­bar ve Marka Değer Performans Ölçü­mü” araştırması sonuçları temel alınarak düzenlenen ve bu yıl beşinci kez gerçekleştirilen The ONE Awards ödülleri, 8 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Toplam 12 ilde, bin 200 kişiyle  yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 50’yi aşkın sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran marka­larının belirlendiği The ONE Awards’ta Ekol adına ödülü Ekol Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Çetin ve Türkiye Ülke Müdürü Murat Kavrar aldı. 

Ekol’ün Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nda iki ödüle layık görülmesinin ardından başarısını ödülle taçlandırmaya devam ettiğini söyleyen Çetin, “Yeterince iyi olmak bize hiçbir zaman yetmiyor.  Daha iyiye ulaşmak için sürekli ve dinamik dönüşüme inanıyor, bu sayede her gün büyüyor ve gelişiyoruz. Biliyoruz ki, başarıya başka türlü ulaşmak mümkün değil.” diye konuştu.

Ekol’ün gücüne güç katan ileri teknolojisini müşterilerine kusursuz hizmet anlayışıyla gelişmiş çözümler sunmak için kullanarak, sektörüne ilham kaynağı olmaya devam ettiğini belirten Kavrar ise “Birbirimizi daha iyi anlamak, paylaştığımız ortak değerleri korumak ve gerçekleştirmek istediğimiz hedeflere ulaşmak için yine en değerli yapıtaşımız olan insanımızın gücüyle, azimle ilerliyoruz. En iyiyi hak eden müşterimize, yaptığımız her işte en iyi hizmeti sunuyoruz. Onların başarısının bizim başarımız olduğu gerçeğini aklımızdan hiç çıkarmıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

ekol-lojistik-lojistik-sektoru-birincisi-odulu.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.