Ekol Lojistik ve Uludağ Üniversitesi’nden Gençler İçin Yeni Bir Proje

Ekol Lojistik ve Uludağ Üniversitesi’nden Gençler İçin Yeni Bir Proje

Ekol Lojistik, gençlere yatırım yapmaya devam ediyor. Ekol Lojistik ve Uludağ Üniversitesi ile işbirliği ile öğrenciler, çeşitli eğitim projelerinde yer alırken aynı zamanda staj ve burs imkânlarından da yararlanabilecek.

Proje kapsamında Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören ön lisans, lisans ve/veya lisansüstü öğrencilerine altı ay ile bir yıl arasında ortak işbirliği projelerinde görev alma imkânı verilecek. Ekol, Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerden kriterlere uygun görülenlere burs sağlayacak. Ayrıca Ekol yetkilileri, firma tanıtımı ve öğrencilerin kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla Uludağ Üniversitesi’nde çeşitli zamanlarda seminer ve konferans verecek. Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrenciler, Ekol Lojistik bünyesinde staj olanağı yakalayacak. Öğrenciler, projeye uygun bulunması halinde çeşitli tez uygulamaları ve araştırmaları da yapacaklar.

Ekol, üniversiteli gençlerin yanında

Ekol yetkilileri, Uludağ Üniversitesi öğrenci topluluklarının düzenlediği kariyer günlerine de katılacak. Öğrencilerin geleceğine yön vermede büyük önem taşıyan bu toplantılar sayesinde Ekol yöneticileri deneyimlerini ve öngörülerini paylaşacaklar. Bu fırsatların yanı sıra öğrenciler, Ekol bünyesindeki firmalara teknik gezilerde de bulunabilecekler.

Proje için imza töreni düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde Ekol Lojistik ile Uludağ Üniversitesi arasında bir imza töreni düzenlendi. Uludağ Üniversitesi, Rektörlük binası B Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokole; Ekol Lojistik Güney Marmara Bölge Müdürü Tülay Gül ile Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek’in yanı sıra senato üyeleri, ilgili öğretim görevlileri ile Ekol Lojistik yöneticileri de katıldı.

‘Gençlerimiz için örnek projeler üretiyoruz’

Törende konuşan Tülay Gül; “Ekol Lojistik olarak gençlerin her zaman yanındayız. Bugün de Uludağ Üniversitesi ile ortak bir projeye imza atıyoruz. Gençlerin geleceğe güvenle bakmaları ve yollarını çizerken bilinçli olmaları Türkiye için çok önemli. Biz Ekol Lojistik olarak her zaman toplum ve özellikle gençlerimiz için örnek projeler üretmeye, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.