Ekol Lojistikten geleceğe dönük örnek proje

Ekol Lojistikten geleceğe dönük örnek proje

Ekol Lojistik, Harmandere Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne Uygulama Deposu ve Bilgisayar Laboratuarı yaptırarak sektörün ilk ve örnek projesini hayata geçirdi.

“Daha iyi bir dünya için lojistik” sloganıyla yola çıkan Ekol Lojistiğin Harmandere Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yaptırdığı atölye ve laboratuarın açılış törenine Pendik kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem ve Ekol Lojistik yöneticileri katıldı.


Ekol Lojistik öğrencilere kapılarını sonuna kadar açıyor

Gerçekleştirdiği proje ile sektörün yetişmiş eleman ihtiyacına katkıda bulunmayı hedefleyen Ekol Lojistik, , sektöre ilişkin bilgi ve tecrübelerini yöneticileri yardımıyla öğrencilere aktararak öğrencilerin saha ziyaretleri yaparak gerçekleştirilen operasyonları ve süreçleri yerinde gözlemlemesinde yardımcı olacak. Ayrıca öğrenciler uzun ve kısa dönem stajlarını Ekol Lojistik bünyesinde gerçekleştirebilme imkanı da bulacaklar.

Uygulama Deposu ve Bilgisayar Laboratuarının öğrencilere büyük oranda katkı sağlayacağını belirten Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem törende taptığı konuşmasında, “Bu bizim açımızdan heyecan ve son derece mutluluk duyduğumuz bir durum. Çünkü hem yapılan çalışmalar sayesinde öğrenciler uygulamalı eğitim alarak donanımlı bir şekilde sektörümüze adım atacaklar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.