Ekol Transport Logistic 2013 Fuarında bir araya geldi

Ekol Transport Logistic 2013 Fuarında bir araya geldi

Ekol Lojistik, taşımacılık ve lojistik sektörüne yön veren en önemli fuar olan ve bu yıl 4-7 Haziran tarihleri arasında Almanya Münih’te düzenlenen Transport Logistic 2013 fuarında dünya devleri ile bir araya geldi.

Avrupa’da 7 ayrı milletten 1200 Avrupalı çalışanı bulunan Ekol 4-7 Haziran tarihleri arasında Münih’te gerçekleşen Transport Logistics 2013 fuarına yaklaşık 300 metrekare bir stant ile katılarak fuarda Türkiye’den en büyük hacimle yer alan firma oldu.

Fuar’da Ekol standını ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın “Türk lojistik sektörünün dünyada geldiği noktayı oldukça sevindirici buluyorum. Ekol’ün buradaki temsili, büyüklüğüne ve ülkemize yakışır şekilde olmuştur. Sektörümüzün önemli oyuncularından biri olarak kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Avrupa’daki önemli müşterileri ve Almanya’nın önde gelen bürokratlarının katılımı ile Münih Kempinski Otel’de bir davet vererek iş ortakları ile bir araya gelen Ekol Lojistik CEO’su Tayfun Öktem konuya ilişkin olarak; “Avrupa’daki yatırımlar Ekol’ün en önemli kilometre taşlarını oluşturmaktadır. İlk olarak 1996 yılında Ekol Almanya ile başlanan Avrupa atılımlarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, amacımız Avrupa’da lojistik denince akla gelen ilk 5 markadan biri olmaktı. Ve bugün gelinen noktada gerek son dönem yatırımlarımız gerekse Avrupa Çevre Ödülü gibi uluslar arası ödüllerimiz ile bu amacımıza hızla yaklaşmaktayız. Depo ve araç yatırımları ile 20 milyon Euro ilave yatırım yapılması planlanan tüm Avrupa’da yatırımlarımızdan 2013 yılında 75 milyon Euro civarında ciro beklentimiz bulunuyor. Transport Logistic Fuarı’nda böylesine etkin bir katılım ile var olmamız şirketimiz, sektörümüz ve ülkemiz adına gurur vericidir” dedi.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.