2022 yılında ŠKODA, dünya çapında 731 bin 300 adet araç teslimatı gerçekleştirdi

2022 yılında ŠKODA, dünya çapında 731 bin 300 adet araç teslimatı gerçekleştirdi

Škoda, yeni nesil Kodiaq modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 4 Ekim’de yeni Kodiaq’ın örtüsünü kaldıracak olan Škoda, lansman öncesi aracın çizimlerini paylaştı.

Yeni Nesil Kodiaq, Çok Sevilen Suv Modelinin Tasarımını Daha İleriye Taşıyarakdaha Güçlü Bir Ön Bölüm, Köşeli Çamurluklar Ve İkinci Nesil Top Led Matrix Farlarıyla Dikkat Çekiyor. Yeni Tasarım Unsurlarıyla Birlikte Daha Dinamik Ve Daha Modern Bir Görünüme Sahip Olacak Yeni Kodiaq, “modern Solid” Tasarım Dilinin İlk Unsurlarını Adapte Ediyor.
 

yeni-nesil-kodiaq-3.jpg

Aracın Formunun Fonksiyonellikle Buluşmasını Temsil Eden Bu Tasarım Dili, Pratikliği Ve Geniş İç Hacmi Vurgulamasının Yanı Sıra Dinamik Tasarımıyla Aerodinamik Verimliliği De İleriye Taşıyor.

 

yeni-nesil-kodiaq-2.jpg
Yeni Tasarım Unsurlarından Biri İse D Sütununda Opsiyonel Olarak Tercih Edilebilecek Koyu Krom Renk Olacak. Aracın Arka Bölümünde C Şekilli Işıklandırma İmzasının Üst Bölümü Aracın Orta Kısmına Kadar Gelirken Alt Bölüm İse Aracın Genişliği Boyunca Uzanacak. Ortaya Konumlandırılan Yeni Škoda Yazısı İse, İkinci Nesil Kodiaq’ın Güçlü Duruşunu Tamamlayacak.

 

yeni-nesil-kodiaq-4.jpg

Yeni Kodiaq’ın Dünya Prömiyeri, 4 Ekim Çarşamba Günü 19:45 Tsi Škoda’nın Youtube Kanalından Ve Škoda Storyboard Adresinden Canlı Olarak Yayınlanacak.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.