Elmas Lojisitik filosunu Renault Trucks ile güçlendiriyor

Elmas Lojisitik filosunu Renault Trucks ile güçlendiriyor

İzmirli nakliye firmalarından Elmas Lojistik, Renault Trucks yetkili bayisi Arkas Otomotiv’den aldığı 10 adet çekiciyi filosuna ekledi.

İzmir’de 1951 yılından beri faaliyet gösteren Elmas Lojistik Renault Trucks bayii Arkas Otomotiv’den 10 adet çekici aldı. Elmas Lojistik’in Kemalpaşa’daki yeni tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo katıldı.

Arkas Otomotiv ile uzun zamandır sürdürülen uyumlu çalışma ortamını, yeni araç alımlarıyla sürdürmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, “Euro 6 standardındaki araçlar sayesinde yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatıyla verimliliğimizi artırıp sektörde daha da güçleneceğiz. Hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olacağız” dedi.

Elmas Lojistik’in yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçimini yaptığını belirten Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo ise yeni araçların Elmas Lojistiğe bol kazançlar getirmesini temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.