Elmas Lojistik’e 10 adet Renault Trucks Çekici teslim edildi

Elmas Lojistik’e 10 adet Renault Trucks Çekici teslim edildi

İzmir menşeeli Elmas Lojistik, Renault Trucks Türkiye bayiisi Arkas Otomotiv’den aldığı 10 adet çekiciyi filosuna ekledi.

Renault Trucks Türkiye, İzmir’in köklü firmalarından Elmas Lojistik’i Arkas Otomotiv aracılığıyla 10 adet yeni Renault Premium 460 Optidriver+ ile güçlendirdi.

Elmas Grup Lojistik’in Kemalpaşa’daki yeni tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine Elmas Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo katıldı.

Filoya katılan 10 çekici ile birlikte Renault Truck sayısı 50 adede çıktı

Avrupa’nın tüm ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’ne lojistik hizmetleri yürüten Elmas Lojistik A.Ş., filosuna kattığı 10 adet Renault Premium ile toplam araç sayısını 130 adede çıkardı. Elmas Lojistik, aynı zamanda filosundaki Renault Trucks sayısını da 50 adede yükseltmiş oldu.

Teslimat töreninde Elmas Lojistik ile sürdürülen işbirliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo, “Elmas Lojistik, yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçim yapıyor. Teslim edilen bu 10 aracın bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Elmas Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu ise, Arkas Grubu ile uzun zamandır sürdürülen uyumlu çalışma ortamını, yeni araç alımlarıyla sürdürmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Renault Trucks araçlar sayesinde yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt tüketimi sayesinde verimliliğini artırıp sektörde daha da güçlenirken hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olacağımızdan hiç şüphem yok” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.