ELODER sektörle buluştu

ELODER sektörle buluştu

ELODER (Ege Lojistik Derneği) lojistiğin zirvesiyle bir araya geldi. Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'ne stant açarak katılan ELODER, katılımcıları derneğin amacı, gelecekteki faaliyetleri ve üyelik konular

Aliağa Ticaret Odası ve İzmir Deniz Ticaret Odası'nın iş birliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi, 23-24 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşti. Bölgesel ve sektörel ihtiyaçlar ile yasal düzenlemeler nedeniyle gündeme gelen konuların ele alındığı zirvede, 'Aliağa Bölgesi’nin İhtiyaçları ve Lojistik Sektörüne Katkıları, Liman Yönetiminde Kombine Taşımacılık ve Lojistik Merkez/Üs/Köyler ile Tehlikeli Madde Lojistiği' konuları ele alındı. 

Zirvede stant açan ELODER (Ege Lojistik Deneği), hem lojistik sektörünün şirket profesyonelleri ve akademisyenleri hem de gelecekte lojistik alanında çalışacak öğrenciler ile bir araya geldi. Mesleki ve sektörel gelişimi hedefleyen ELODER, katılımcılara derneğin amacı, gelecekteki faaliyetleri ve üyelik konularında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.