Emulsa’nın seçimi yine Allison şanzıman

Emulsa’nın seçimi yine Allison şanzıman

İspanya’da Gijón Belediyesi, beş adet Renault Trucks çöp aracı ile filosunu güçlendirdi. Emulsa’nın yeni Access araçlarının hepsi Allison 3000 tam otomatik şanzıman ve tork konvertörüne sahip.

Allison tam otomatik şanzıman ile donatılmış yeni alçak girişli kamyonlar, Renault Trucks tarafından İspanya pazarına tanıtıldı. Rahat alçak giriş ve yoğun güvenlik
Renault Trucks’ın Access modelleri, İspanya’da bu yeni araçları kullanacak ilk şirket olarak Emulsa’nın tesislerinde tanıtıldı. Lansmana katılanlar, Access’in özelliklerini ve arka yükleme ekipmanlarına sahip araçlarını tanıma şansını buldu. Araçlarda, geleneksel arka basamağın kaldırılması ve rahat alçak giriş, daha fazla güvenlik ve geliştirilmiş ergonomi elde etmek için sunulan yenilikçi özellikler arasında yer alıyor.
“Allison ile donatılmış filomuzda çok daha az arıza yaşadık”
EMULSA MSW Hizmetleri Başkanı Fernando Zapico, "Biz ilk tam otomatik şanzıman ile donatılmış araçları sipariş ettiğimizde sürücü ve teknisyenlerimiz için iyi bir seçim yaptığımızı fark ettik. Şimdi ise ihalelerimizde her zaman tam otomatik şanzıman tercih ediyoruz. Allison ile donatılmış filomuzda çok daha az araç arızaları yaşadık " dedi.
Allison şanzımanlar ile ilgili tek bir tamir olmadı”
Access ve Allison şanzımanlardan memnuniyetini belirten Emulsa Atölye Müdürü José Antonio Crego konuyla ilgili olarak; "Son üç yıl içinde, Allison şanzımanlar ile ilgili tek bir tamir olmadı. 20 bin kilometre sonra, yağ değişti. Biz TransSynd tam sentetik yağ kullanıyoruz ve araçlar mükemmel çalışıyor” diye konuştu.
Emulsa’daki 60 kamyonun 17’si Allison şanzımanlı
Emulsa’nın, halihazırda filosunda yer alan 60 Renault kamyonun 17 adedi Allison ile donatılmış durumda. Filoda 33 çöp toplama kamyonu ve altı konteyner temizleme aracı görev yapıyor. Geri kalan araçlar cadde temizleme araçları, vinçler, açık kamyonlar ve diğer destek araçlarını kapsıyor.
Allison 3000 serisi, dur-kalk güvenliğini arttırıyor
Ani dur-kalk hareketi gerektiren görevlerde Allison'ın 3000 Serisi tam otomatik şanzımanları, Access ile uyum sağlıyor. Tam otomatik şanzımanın aktarma organlarındaki istenmeyen titreşimleri ortadan kaldırması, şehir içi atık toplama görevinde dur-kalk sırasında güvenilirliği arttırıyor. Allison tork konvertörü ve kesintisiz vites geçişleri, üretkenliği arttırırken yakıt verimliliğini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı oluyor. www.tasimacilar.com 14.02.2012 / 16:23