En itibarlı şirket Kamil Koç

En itibarlı şirket Kamil Koç

The Brand Age Dergisi tarafından yayınlanan “RepMan İtibar Yönetimi Performans Değerlendirmesi Araştırması”nda Kâmil Koç, 2013 yılında da kara ulaşımı sektörünün “itibarı” en yüksek şirketi olarak seçildi.

Sektörün önde gelen temsilcilerinin tüketiciler tarafından değerlendirildiği araştırmada Kâmil Koç, “Finansal Sağlamlık”, “Yönetim Kalitesi”, “Ürün/ hizmet Kalitesi” gibi yedi kriter çerçevesinde, itibar listesinde ilk sırada yer aldı.

Kâmil Koç, ulaşım sektörünün kara, hava ve deniz olmak üzere üç ana alt sektörde incelendiği, İtibar Yönetimi Performans Değerlendirme Araştırması’nda, kendi sektöründe ilk sırada yer aldı. The Brand Age Dergisi’nde 2012 yılından beri yıllık olarak yayınlanan araştırmada şirketlerin algısı ve itibarı, bu alandaki performansları ortalaması ile sektör itibarı belirlendi.

“7 kritere göre değerlendirme yapıldı.”

Türkiye çapında 15 ilde 1.239 kişi ile yapılan yüz yüze görüşmelerle gerçekleştirilen çalışmada, sektörlerin önde gelen şirketleri Yönetim Kalitesi, Ürün/ hizmet Kalitesi, Çalışan Markası, Finansal Sağlamlık, Kurumsal Sorumluluk, Duygusal Bağlılık ve Tanınma olmak üzere yedi kritere göre değerlendirildi.

Karada Kamil Koç, hava da THY

Araştırmada karayolu ulaşımı sektöründe Kâmil Koç ilk sırada yer alırken, havayolu ulaştırma sektöründe ise THY birinci sırada yeraldı.

“İlke ve değerlere sahip çıkabilmek.”

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, tüketici gözünde sektörün en itibarlı şirketi unvanını kazanmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Erdoğan, “Şirketlerin itibarını oluşturan temel noktanın; ilke ve değerlere sahip çıkabilmek ve bu unsurların arkasında kararlılıkla durabilmekten geçtiğini, Kâmil Koç’un bu anlamda ciddi bir kararlılık gösterdiği ve son yıllarda yapılan birçok araştırma sonucuyla da tescillendiğini sözlerine ekledi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum