Engin Özmen adaylıktan çekildiğini açıkladı

Engin Özmen adaylıktan çekildiğini açıkladı

UND’nin yönetim Kurulu, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada R. Engin Özmen’in 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı.

UND Başkanı R. Engin Özmen ve TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun kıyasıya rekabeti, Çetin Nuhoğlu’nun “taahhütleri yerine getireceğim” açıklamasının ardından son noktaya geldi. UND’nin resmi sitesinden R. Engin Özmen’in adaylıktan çekildiği resmen açıklandı ve gelecek olan yeni yönetime başarı dileklerinde bulunuldu.

UND’nin kamuoyundan üyelerine yansıyan açıklaması aynen şu şekilde:

Değerli Üyelerimiz,

2011-2013 dönemi sektörümüz ve Derneğimiz açısından çok zor iki yıl oldu. Bu dönem yeniden UND ve RODER olarak aynı çatı altında, tek yürek olmamızın da verdiği güç ve güven ile bizlerin birlikte karar vererek attığı adımlarla atlatılabildi. Bizler inanıyoruz ki, sektör olarak bundan sonra da ihtiyacımız olan yine birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, güç birliği ve kararlılıkla geleceğe bakmaktır.

Tüm üyelerimizin de yakından takip ettiği gibi özellikle son bir ayda çok hareketli günler geçirdik. Gelinen noktada bizler sektörümüzün, Derneğimizin geleceği için bazı taahhütler talep ettik, bunları aldık. Bundan böyle Derneğin üyeleri olarak bu taahhütlerin yerine getirilmesinin takibi hepimizin görevidir.

Bu gelişmeler ışığında, Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereği 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak 37. Genel Kurul’da aday olmayacaktır. Görev dönemimizde bize destek olan değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, görevimizi devralacak tüm arkadaşlarımıza gelecek dönem için başarılar diliyoruz.

UND Yönetim

Kurulu Ruhi Engin Özmen
Bahaddin Karakuş
Tevfik Fikret Kutan
Zahit Sağlık
Erdal İlhan
Fevzi Çakmak
Edip Bakımcı
Ahmet Musul
Ali Şükrü Okur
Ferruh Er
Mustafa Yılmaz
Necmi Çobanoğlu
Necdet Yazar
Şahap Çak
Şerafettin Aras
Tahir Aydoğan
Tamer Türker

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum