Eras İnşaat filosunu genişletti

Eras İnşaat filosunu genişletti

Eras İnşaat Firması 2 adet Yeksan dorse üzeri 12m³ Imer hazır beton mikseri ve 9 adet Imer marka hazır beton mikseri aldı.

Doğanas Makine Otomotiv firmasının Kartepe tesislerinde 25 Ocak tarihinde düzenlenen törene Kartepe belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ragıp yazıcıoğlu, Koçaslanlar Otomotiv Genel müdürü Erdoğan Seymen, Renault Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü Coşkun saraç, Mengerler Mercedes Kocaeli Şubesi Kamyon Satış Danışmanı Cem Ağır, Gülsoy Otomotiv Mercedes Kamyon Satış Danışmanı Mert Ayçıl, Körfez Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muzaffer Gürfidan, Kasiad Kocaeli Aktif Sanayi Ve İş Adamları Derneği Başkanı Baki Karaman, Treyler Genel Müdürü Ali Kansız Yeksan katıldı.

Törende araçlar Erdoğan Özgün tarafından şirketin Güney Marmara, Doğu Marmara ve İstanbul Bölge Müdürlerine aynı akşam göreve başlatılmak üzere teslim edildi.

Eras İnş. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgün tören sırasında yaptığı konuşmada; filoya katılan yeni araçlarla hizmet kalitesinin daha da artacağı, sektörün tüm zorluklarına rağmen yılmadan şartlara uyum sağlayarak yola devam etmenin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Özgün, hazır beton sektöründe kalitesi ile öne çıkan Nuh Beton firmasının çözüm ortağı olarak verilen her görevde şimdiye dek olduğu gibi bugünden sonrada başarı ile hizmete devam edeceklerini ifade etti.

Eras İnşaat Profesyoneller yetiştirecek

Eras İnşaat Firması’nın 2012 yılında lise ve üzeri eğitim almış ancak iş bulamayan gençleri Hazır beton sektörüne; hazır beton pompa operatörü, hazır beton mikseri operatörü ve hazır beton santral operatörü olarak kazandırmak amacı ile Kocaeli Üniversitesi ile mesleki eğitim konusunda protokol imzaladığı ve çok yakın bir zamanda sektöre profesyoneller yetiştiren bir şirket olma misyonunu üstlendiği belirtildi.


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.