Erdeğer, Türkiye’nin İlk Ford Trucks 4S Plazasını Hizmete Açtı

Erdeğer, Türkiye’nin İlk Ford Trucks 4S Plazasını Hizmete Açtı

Ford Cargo’nun satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için açtığı ve Ford’un Türkiye çapında ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer hizmete girdi.

Erdeğer, Akran Nakliye’ye 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekiciyi, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’la birlikte teslim etti. Düzenlenen teslimat törenine, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Erdoğan ve Satış Müdürü Müjdat Aras da katıldı.

Korkmaz, ‘Ford Cargo’yu tercih etmekten memnunuz’

Törende, Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz’a Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç tarafından plaket verildi. Törende yaptığı konuşmada Kormaz, ürün kalitesi, düşük yakıt tüketimi, servis hizmeti ve araç performansından duyduğu memnuniyet sebebiyle Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettiklerini belirtti.

Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi de Ford Cargo’yu tercih etti

Erdeğer, ikinci teslimatını da Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yaptı. Kooperatif, araç filosuna 1 adet Ford Cargo 1838T çekici ekledi. Düzenlenen teslimat töreninde, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi Üyesi Sedat Karaman’a plaket verdi. Törene Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Erdoğan ve Murat Erdoğan ile Satış Müdürü Müjdat Aras da katıldı.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.