Erguvan Derneği’nden Gürsel Turizm’e hayırlı olsun ziyareti

Erguvan Derneği’nden Gürsel Turizm’e hayırlı olsun ziyareti

Personel taşımacılık sektörünün öncü ve lider firmalarından Gürsel Turizm, Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (Erguvan) İSTOD Yönetim Kurulu'nca yeni binasında ziyaret edildi.

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (Erguvan) İSTOD Yönetim Kurulu Başkanı Zakir Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Ayılmazdır, İlyas Savaş, İSTOD dernek üyesi olan Gürsel Turizm yönetim kurulu Başkanı Levent Birant ile yönetim kurulu üyeleri İsmail Bülent Birant ve Kerem Birant’ı Kartal’daki yeni hizmet binasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundular. Gürsel Turizm, aynı zamanda Otobüs AŞ. ihalesine katılarak Erguvan otobüs işletmecisi olmuş olup, İstanbul toplu ulaşım otobüsçüler (İSTOD) Derneğine üye olarak Anadolu yakasında faaliyet göstermektedir.
Samimi ve sıcak ilgi gösterilen sohbet ortamında, Gürsel turizm adına Levent Birant ve Kerem Birant, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini sundular. Ayrıca Erguvan (İSTOD) derneğinin başarılı işler yaptığını belirterek, başarılarının devamını dilediler. Gürsel turizm olarak hizmet binasının konferans salonlarının İSTOD Derneğine ve Erguvan otobüs işletmecilerinin kullanımına açık olduğunu belirttiler. Başkan Zakir Uzun, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, Erguvan otobüslerinin toplu ulaşım alanında zirveye tırmandığını söyleyerek, sıcak, ilgi alakadan dolayı teşekkürlerini sundu. Ayrıca şirket araçları yöneticisi Umut Demircan, şirket hizmet binasını gezdirerek, Başkan Uzun ve yöneticilere bilgi verdi. www.tasimacilar.com 04.05.2012/10:34