Erguvancılar İstanbul’a daha kaliteli hizmet için bir araya geldiler

Erguvancılar İstanbul’a daha kaliteli hizmet için bir araya geldiler

Erguvan otobüs Derneklerinin Başkan ve yöneticileri, İstanbul'a daha kaliteli hizmet verebilmek adına görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

İstanbul toplu ulaşımına hizmet veren Erguvan otobüs isletmecilerini temsil eden Erguvan otobüs Derneklerinin Başkan ve yöneticileri ile toplu araç filoları olan firma sahiplerinin katıldığı, geniş katılımlı toplantı Altunizade Mabeyn Restaurantta yapıldı.

Toplantıya İstanbul Toplu ulaşım otobüsçüler Derneği (ISTOD) Başkanı Zakir Uzun ve yöneticiler, Beyoğlu Bölgesi Erguvan otobüsçüler Derneği (BEYODER) Başkanı Bekir Dindar ve yöneticiler, Avrasya Erguvan Otobüsleri Derneği (AYEROD ) Başkanı Zeynel Sarıkaya, Anadolu yakası Özel halk otobüsleri temsilcisi Özulaş AŞ. Başkanı Sedat Şahin ve yöneticiler, İstanbul Otobüs isletmecileri Dernek Başkanı Hüseyin Erdeve ve yöneticileri ile toplu otobüs filosu sahipleri katıldılar.

Toplantı Divanını Hüseyin Erdeve'nin yönettiği toplantıda, dernek Başkanları, yöneticiler ile işletmeciler, görüş ve düşüncelerini belirtti. İşletmecilik sorunları ile temel sorunlar gündeme getirildi, görüş ve düşünceler paylaşılarak çözüm yolları arandı.


Ortak Çalışma Komisyonu

Dernek Başkanları, yöneticiler ile filo sahipleri İstanbul toplu ulaşım sektöründe, Erguvan otobüs derneklerinin, ortak akıl ile ve güç birliği içinde hareket edilmesi gerektiği belirtti.

Yolcu memnuniyetinin artmasını, İşletme bölgesi bazında araçların düzenli, güvenli ve huzur içinde çalışmalarını sağlamak, gelir artırıcı düzenlemeler yapmak, dar bölge sistemine geçilmesi, işletmecilerin temel ve güncel sorunları dışında, yolcular ile halkla ilişkiler konusunda, personelin kişisel davranış hatalarının en aza indirilmesi, trafik kuralları, yolcu memnuniyetinin artması ve kurumsal çalışmalar yapılması amacı ile bir çalışma komisyonu kurulması kararlaştırıldı.

Komisyonun, güçlü birlik ve güçlü bir federasyon yapısı kurmak içinde çalışmalar yapacağı kararı alınarak, en kısa zamanda tekrar bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapılması kararlaştırıldı.

Sektörün geleceği için birlikte hareket edilmeli

Özulaş AŞ. Başkanı Sedat Şahin, Erguvan otobüs isletmecileri ile Özel Halk otobüs isletmecilerinin İstanbul’da toplu ulaşım hizmeti verdiklerini belirterek, işletmecilerin menfaatleri doğrultusunda diyalog ve işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi. Başkan Şahin, toplu ulaşım hizmeti veren Özel halk otobüsü ve Erguvan otobüs isletmecilerinin ortak sorunları olduğunu belirterek, ortak sorunların birlikte giderileceğini bunun için, kurum temsilcilerinin rekabet içinde değil, yolcuya daha nasıl kaliteli bir hizmet vermenin yolları ile beraber, sektörün geleceği için müşterek çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Toplantı sonucunda, güç birliği için sorunların çözümü noktasında ortak hareket edilmesi kararı çıktı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.