Ersoy taşımaya 2 adet Iveco Stralis HI-WAY AS460 teslim edildi

Ersoy taşımaya 2 adet Iveco Stralis HI-WAY AS460 teslim edildi

Iveco’nun Antalya’daki bayisi Günlas Otomotiv, son 3 ayda 32 adet çekici teslimatı gerçekleştirdi. Firma son olarak sözleşme dahilinde taşımacılık faaliyetlerinde bulunan Ersoy firmasının filosuna 2 adet Iveco Stralis Hi-Way araç sattı.

Antalya Günlas Otomotiv’de düzenlenen teslimat törene Burdur Bucak Uğurlu Nahiyesinden Ersoy Kardeşlerden Mustafa Ersoy ve Mehmet Ersoy Günlas Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Hamdi Kotay, Günlas Otomotiv’in Satış Temsilcisi Onur Ay katıldı.

Satışta en önemli iki unsur

Nakliye sektörü ile uğraşan firmaların araca yatırım yaparken oldukça seçici olduklarını söyleyerek, bazı kriterleri çok önemsediğine dikkat çekti ve “Bunlardan en önemlileri aracın kullanım maliyetinin düşüklüğü, satış sonrası servis hizmetinde markanın her zaman yanında olduğunu hissetmesidir. Iveco Trucks markası uzun yıllardan bu yana gelen bilgi ve tecrübesini Euro 5 araçlarda da göstermiş, nakliyede ana giderin akaryakıt gideri olduğunun bilinciyle pazarın en az yakıt tüketen araçlarını üretebilmek için büyük bir bütçeyle şu an pazara sunulan Hı-way 420.19 Euro 5 EEV ve 460.19 Euro 5 EEV motorlu araçları müşterilerimizin beğenisine sunmuştur. Bizlerde Günlas Otomotiv ekibi olarak bu ürünleri müşterilerimize en iyi şekilde anlatmaya çalışıp müşterilerimizin bizlere ve markaya olan güveniyle de 3 aylık periyotta bu rakamlara ulaşabildik” diyerek firmaların Iveco hafifi ticari araç ve Iveco Trucks’u beden tercih ettikleriyle ilgili bilgi verdi.

“Iveco ile yola devam”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Ersoy Kardeşler ’den Mehmet Ersoy, araçların özellikle kullanım maliyetlerine dikkat çekerek, Yeni Stralis Hi-way 460 Beygir Iveco araçların diğer markalara göre yakıt tasarrufunda yüksek avantaj sağladığını ve yeni Iveco araçların 3 yıl 450.000 km garantisiyle ve servis avantajıyla kullanım aşamasında maliyetleri minimize ettiğini belirtti.

5 yılıdır dahili taşımacılık faaliyetlerinde bulunan Ersoy Kardeşlerden Mustafa Ersoy ise, filosunda yer alan farklı markalardaki çekicileri de Iveco AS44046T/P araçlara dönüştürmeye devam edeceklerini söyleyerek Iveco 460 AS Deneme Aracını kullandıktan sonra araçların performansından ve satış sonrası hizmetlerinin kalitesinden memnun olduklarını ifade etti.

“Yük taşımacılığı yapan firmalara üst düzey rekabet imkânı”

Iveco Yeni Stralıs Hi-Way aracın yılın kamyonu seçilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Günlas Otomotiv’in Satış Temsilcisi Onur Ay ise araçla ilgili verdiği bilgide; Yeni Stralis Hi-Way’in daha az yakıt tüketimi, daha yüksek bir ergonomi, konfor ve tasarıma sahip sürücü kabini sunması, artırılmış yol güvenliği sağlamasının yanı sıra, piyasadaki en gelişmiş elektronik sistemleri Fren Yardım fonksiyonu ile donatılmış EBS’yi sunduğu gibi, opsiyon el olarak Şerit Takip Sistemi, ESP, Adaptive Crusie Control, Gündüz Farları, yeni Sürücü Dikkat Desteği fonksiyonlarını da sunduğunu belirterek Türkiye ‘de bulunan hem yurtiçi hem de yurtdışı ağır yük taşımacılığı yapan firmalara da üst düzey bir rekabet imkânı sunduğunda ifade etti.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum