Esadaş, filosuna 13 adet 2013 model Travego kattı

Esadaş, filosuna 13 adet 2013 model Travego kattı

Konfor ve güvende kendi ile yarışan, sektörde yenilik ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla sürekli gündeme gelen Esadaş Turizm filosuna kattığı 13 yeni araçla yola devam ediyor.

2013 model Travego 15 SHD’lerle yola devam

1983’ten beri kendi sektöründe lider, yenilik ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla yolcularına çağın gereklerine uygun sağladığı konfor, güven ve rahatlıkla adından söz ettiren Esadaş Turizm, araç filosuna kattığı 13 adet 2013 model Travego 15 SHD ile kalite, huzur ve teknolojiyi yolcularının ayağına getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen teslimat törenine Esadaş Turizm Yönetim Kurulu Üyesi M.Haluk Şenpolat ve İstanbul İşletmecisi Musa Şenay’ın dışında firma yetkilileri ile araç kaptanları, Has Otomotiv Genel Müdürü Cem Aşık, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, 2.El Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu da katıldı.

Şenpolat: ‘firma olarak sürekli yenilik ve teknolojiye yatırım yapıyoruz’

ESADAŞ Turizm aldığı 13 adet 2013 model Travego 15 SHD araçların teslimat törenini Has Otomotiv Hadımköy tesislerinde yaptı. Törende konuşan Haluk Şenpolat, firma olarak sürekli yenilik ve teknolojiye yatırım yaptıkları belirterek, araçlarının tamamında koltuk arkası TV, internet gibi güncel iletişim olanaklarının bulunduğunu ifade etti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.