Etis Lojistik, 2014’ü yatırım yılı ilan etti

Etis Lojistik, 2014’ü yatırım yılı ilan etti

Etis, 2014 yılında hedef büyüttü. Etis Lojistik Genel Müdürü Erdal Kılıç, KOBİ’lere özel yeni bir iş modelini başlatacaklarını duyurdu.

İntermodal taşıma, tahliye, istifleme, depolama ve ara taşıma hizmeti sunan Etis Lojistik, 2014’ü yatırım yılı ilan etti.

“Hedefimiz, 175 milyon TL”

Etis Lojistik Genel Müdürü Erdal Kılıç, hedeflenen iş planı, yeni müşteri potansiyeli ve stratejik hedefler doğrultusunda 2014 yılında 175 milyon TL ciroya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Belirlenen ciro kapsamında da 2 milyon ton yük taşımayı planladıklarını bildiren Kılıç, yurtiçi parsiyel taşımacılık hizmetleri ve depoculuk konusunda farklı yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini söyledi. Kılıç, “2014 yılında yapılan yatırımlar Etis Lojistik’i 2015 yılına taşıyacak” dedi. 

KOBİ’ler için yeni lojistik iş modeli: EPT (Entegre Parsiyel Taşımacılık)


KOBİ’lerin rekabetçiliğini artırmak ve lojistik maliyetlerini optimize etmek için yeni bir iş modelini başlatacaklarını da duyuran Kılıç, sunulacak olan yeni hizmetin toplama, dağıtma ve transfer olarak üç fonksiyondan oluşacak yeni bir iş lojistik modeli olduğunu söyledi. 

Kılıç, yeni iş modeli ile ilgili şu bilgileri verdi: “KOBİ’lerin kullanabilecekleri taşıma ve depolama imkânları sınırlı. Biz bu ihtiyaca yönelik bir altyapı hazırlığı içerisindeyiz. Türkiye’de belli sayıda toplama ve dağıtım depoları kurarak KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Kendi piyasalarında rekabet çaplarını kolaylaştıracak, verimliliklerini ve hızlarını artırarak maliyetlerini düşürecek bir hizmet olacağını düşündüğümüz entegre parsiyel taşımacılıkla hem onların ihtiyaçlarını gidermiş olacağız hem de büyük bir pazar oluşturacağız.” Dedi.

2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Etis, 2014 yatırımları ile planlananlar hariç olmak üzere şu an aktif olarak 126 bin metrekarelik bir depolama alanına sahip. Etis 2013 yılını ise 125 milyon TL ciro ile kapattı. 



 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.