Etis Lojistik Logitrans Fuarı’nda yerini aldı

Etis Lojistik Logitrans Fuarı’nda yerini aldı

Bu yıl 21-23 Kasım’da İstanbul Fuar merkezi’nde 7. düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na katılan Etis Lojistik fuarda özellikle KOBİ’leri ilgilendiren yeni iş modellerini tanıtacak.

İntermodal akıllı lojistik çözümlerin konuşulacağı fuar süresince iş ortakları ve müşterileri ile Hol 9 – 421 numaralı standında bir araya gelecek olan Etis, yeniliklerini ve hizmetlerini ziyaretçileri ile paylaşacak.

Türkiye’de ekonominin bel kemiği olan KOBİ’lerin rekabetçiliğini artırmak ve lojistik maliyetlerini optimize etmek için sunulacak olan yeni hizmetin toplama, dağıtma ve transfer olarak üç fonksiyondan oluşacak yeni bir iş lojistik iş modeli olması gerektiğini söyleyen Etis Lojistik Genel Müdürü Erdal Kılıç, Etis’in yılda 3 milyon 500 bin ton sevkiyat gerçekleştirecek donanım ve altyapıya sahip olduğunu ifade etti.

Müşterilerine hızlı, ekonomik ve sonuç odaklı lojistik hizmet sunarak önemli bir katma değer ürettiklerini kaydeden Kılıç, bitmiş ürün, ham madde ve yarı mamullerin komple veya parsiyel bazda taşımacılığında İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, İzmir, Kütahya, Samsun, Tekirdağ, Hatay, Mersin ve Gemlik'de bulunan lojistik merkezlerinden Türkiye’nin her noktasına taşıdıklarını belirterek “Etis 2014 yatırımları ile planlananlar hariç olmak üzere şu an aktif olarak 126 bin 200 metrekarelik bir depolama alanına sahip bulunuyor. 2014 yılı ciro hedeflerimiz ise 150 milyon TL.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.