ExxonMobil’in “Yağlama Teknolojileri” seminerleri devam ediyor

ExxonMobil’in “Yağlama Teknolojileri” seminerleri devam ediyor

Mobil Oil Türk A.Ş. yetkili distribütörü Yaşar Petrol ile birlikte, Sapanca’da seminer düzenledi.

Dünyanın önde gelen sentetik yağ üreticisi ExxonMobil, sektör gelişimine destek olmayı hedeflediği, ağır vasıta ve iş makinesi filolarına yönelik eğitim projesi kapsamında Güral Sapanca Otel’de bir seminer daha düzenledi. Son üç yılda düzenlediği 80’den fazla seminerle 9 binin üzerinde ustayı doğru yağ kullanımı konusunda eğiten Mobil Oil Türk A.Ş, eğitim organizasyonlarına 2012 yılında da devam edecek. Mobil Oil Türk A.Ş.’nin, Güral Sapanca Otel’de Körfez bölgesinin önde gelen inşaat şirketleri ve nakliye filoları yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdiği seminerde, Mobil Delvac 1 serisi motor yağlarının ve Mobilube 1 SHC 75w90 şanzıman yağlarının yakıt tasarrufuna yönelik olumlu sonuçları örneklerle anlatıldı. Ayrıca OEM onaylı sentetik dizel motor yağlarının uzun motor ömrü, uzun yağ değişim aralıkları ve yedek parça maliyetlerinin düşürülmesindeki rollerine de vurgu yapıldı.


Rekabetçi çözümler paylaşıldı
Mobil Oil Türk A.Ş. Otomotiv Saha Mühendisi Aydın Güney’in sunumunu yaptığı; Mobil Oil Türk A. Ş. Distribütör Otomotiv Satışlar Müdürü Devrim İldiri ve Mobil Oil Türk A. Ş. Özel Servisler ve Perakende Satışlar Saha Yönetmeni Fatih Başer’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, sektördeki sağlıklı gelişim ve başarılı çalışmalara paralel olarak özellikle filo sahiplerinin maliyetleri düşürerek rekabetçi konum elde edebileceği çözümler paylaşıldı. Özellikle yoğun çalışma ortamında araç bakım ve onarımından kaynaklanan duruşların azaltılmasının ve yakıt tüketimini artıran etkenlerin kontrol altına alınabilmesinin işletmelere sağlayacağı faydalar üzerinde durulup, Mobil Delvac 1 motor yağlarının bu konulardaki başarı hikayeleri de katılımcılar tarafından takdir topladı.


Mobil Delvac 1 serisi motor yağlarının güncel teknolojilere göre üretilen yeni ürünlerinin faydaları ve özelliklerinin de anlatıldığı toplantıda soğuk ve sıcak iklim koşullarında sentetik yağların ne kadar kritik rol oynadığı hakkında bir de teknik film gösterimi yapıldı. Katılımcıların eğitimi büyük ilgiyle takip ettikleri ve seminer öncesi ve sonrası ExxonMobil ve Yaşar Petrol yetkilileriyle birebir iletişim kurarak işletmelerine uygun teknik çözümler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktan memnun oldukları gözlemlendi. ExxonMobil, yıl boyunca Türkiye genelinde farklı bölge ve şehirlerde düzenleyeceği 20’ye yakın etkinlikle bilinçlendirme ve bilgilendirme seminerlerine devam edecek. www.tasimacilar.com 01.06.2012/19:12