Fakıbaba: Urfalılar Otogarlarıyla Gurur Duyuyor

Fakıbaba: Urfalılar Otogarlarıyla Gurur Duyuyor

Şanlıurfa Otogarı’nda gezi ve incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, otogar esnafının dilek ve temennilerini dinledi.

2004 yılında mevcut otogarın içler açısı durumda olduğunu hatırlatan Fakıbaba, hizmete sundukları yeni otogarın ise tam aksine modern bir otogar olduğunu belirterek Urfalıların otogarlarıyla gurur duymaları gerektiğini söyledi. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcı M.Emin İzol, ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte önce Esentepe Mahallesi’ni gezen Fakıbaba ardından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gezi ve incelemelerde bulundu.


BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, Otogar Müdürü Bahri Güler, BELSAN A.Ş Otogar Sorumlusu Fuat Altun ve diğer görevliler tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba otogar çalışanlarıyla ve yolcularla sohbet ederek sorunları dinledi. BELSAN A.Ş bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ni gezen Fakıbaba, son teknolojinin kullanıldığı toplu taşıma izleme ünitesini gezdi. Urfa Kart’a ait otobüslerde gerçekleştirilen yolculukların güvenliği adına kurulan merkezi oldukça beğendiğini dile getiren Fakıbaba, bu hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


“Otogar modern bir yapıya kavuştu”
Fakıbaba ayrıca altyapı, üstyapı, park bahçe, temizlik v.b diğer alanlarda olduğu gibi Otogar noktasında da nerelerden nerelere gelindiğini ifade ederek, eski ile yeni otogar arasındaki değişime dikkat çekti. Güvenlik, temizlik, otomasyon v.b hizmetlerin BELSAN A.Ş tarafından yürütüldüğü Şanlıurfa Otogarı’nın oldukça modern bir görünüme kavuştuğunun altını çizen Fakıbaba, gerek otogar esnafının gerekse de vatandaşların uygulamalardan oldukça memnun olduklarını söyledi.


“Eksikleri yerinde gördük”
Gezi boyunca esnafın ve vatandaşların fikirlerini aldıklarını kaydeden Başkan Fakıbaba, “2004 yılında hatırlıyorum da eski otogarımızın durumu içler açısı durumda idi. İlk başkan olup seçildiğim zaman otogarı ziyaret ettiğimde karşılaştığım o çirkin manzarayı hiç hatırlamak istemiyorum. Ancak hizmete sunduğumuz otogarımıza baktığımızda gurur duymamamız gereken bir otogar. Otogarda yaptığımız gezimiz oldukça faydalı geçti. Esnafımızla birlikte mevcut eksiklikleri yerinde görme imkânı yakaladık. Yolcularımız ve esnafımız oldukça mutlu” dedi. www.tasimacilar.com 05.06.2012/15:53