Fatih Tamay, “Bomba gibi bir araçla geliyoruz”

Fatih Tamay, “Bomba gibi bir araçla geliyoruz”

Isuzu 2013 yılı Ar-Ge çalışmalarını tamamlayarak yeni boyutta bir aracın lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Konuya yönelik çok fazla açıklama yapmayan Fatih Tamay, “Bomba gibi bir araçla geliyoruz” dedi.

Türkiye turizminin 2013 yılında maksimum seviyeye ulaşması beklenilirken, turizm firmalarının yeni araç alımına yönelik taleplerinin de olacağı öngörülüyor.

2013 yılı Turizm sezonuna Anadolu Isuzu olarak şimdiden hazır olduklarını ifade eden Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü A. Fatih Tamay, özellikle turizm sektörüne hitap eden Novolüx otobüslerinde turizm firmalarının tercihinde etkin olabilecek değişikliklerin yapıldığını söyleyerek “Turkuaz zaten bizim geleneksel modelimiz. O artık geliştirilmeyecek kadar gelişmiş bir seviyeye geldi. Dolayısıyla Turkuaz da zaten varız. Özellikle turizme hitap eden NovoLüx otobüsümüzü de yeniliyoruz. Orada bir takım turizmcilerin de çok beğeneceği değişiklikleri yapıyoruz. Bunlar sezona yetişecek” diye konuştu.

2002 yılından itibaren özellikle küçük otobüslerin ürettiklerini söyleyen Tamay, küçük otobüslerin Türkiye’nin geleceği olduğunu, fakat Anadolu Isuzu olarak bununla sınırlı kalmayarak farklı boyutta ve modelde araç üretim çalışmalarına da başladıklarını ifade ederek “Küçük otobüslerin Türkiye’nin geleceği olduğunu iddia etmeye başladık ve kendimizin sadece bu iddia ile sınırlamadık. Bu iddianın ışığında yeni araçlar üretmeye ve tasarlamaya başladık” açıklamasında bulundu.

"Anadolu Isuzu da her bedene uygun elbise dikilir"

2013 yılı için Anadolu Isuzu olarak farklı boyutta bir araçla pazara gireceklerini söyleyen Tamay, “Biraz daha büyük bir araçla otobüs piyasasına sürpriz bir giriş yapacağız. Bomba gibi bir araçla geliyoruz. Onu da sizlerle birlikte önümüzdeki aylarda paylaşacağız ama turizm sezonunda biz turizmciye büyük otobüs dışındaki tüm otobüslerle yani eskiden olmadığımız segmentlerle de hitap etmeye başlıyoruz. Turizmci büyük otobüsle bu işin üstesinden gelemez. Dolayısıyla turizm taşımacılarının istediği otobüsler bizim NovoLüx’lerimiz, Turkuaz’larımız ve bunun bir üst modeli. Şu anda araçlarımız hazır. Turizm sezonunun başlangıcından itibaren de hayata geçmiş olacak” ifadesini kullandı.

“Anadolu Isuzu da her bedene uygun elbise dikilir” diyerek müşterilerin taleplerini göz önünde bulundurarak araç üretimi yaptıklarını da belirten Fatih Tamay, bu talep doğrultusunda araçlara istenilen değişikliğin uygulandığını söyleyerek “Özellikle Ar-Ge merkezimizin büyük desteği ile her bedene uygun elbise dikebiliriz. Dolayısıyla da bütün projelere hazırız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum