Fenerbahçe'nin otobüsü sezona hazır

Fenerbahçe'nin otobüsü sezona hazır

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın 2020/2021 sezonunda kullanacağı Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD Takım Otobüsü’nün yeni dış tasarımı Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen kaplama işlemleri sonrasında kulübe teslim edildi.

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın, adını “Yepyeni Bir Hikaye” olarak belirlediği 2020/2021 sezonunda kullanacağı takım otobüsü yeni tasarımıyla Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teslim edildi. 2020/2021 sezonu için Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarında yapılan anket sonucunda tasarımı belirlenen otobüsün folyo kaplama işlemleri Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal medya hesapları üzerinden Ağustos 2020’de “Takım Otobüsümüzü Taraftarımız Tasarlıyor” sloganıyla başlayan yarışmaya, tasarım yeteneği olan ve duygularını tasarımlarıyla buluşturan 141 taraftardan yanıt geldi. Finalde dört farklı çalışma taraftarların beğenisine sunulurken, toplam 325.639 oyun %37,5’ini alan Burak Uluadaoğlu isimli taraftarın tasarımı birinci oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törene Fenerbahçe Spor Kulübü 

Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Teknik Direktörü Erol Bulut, Emre Belözoğlu, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy ile Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt katıldı.

Tourismo’da konfor ön planda

2018 Ocak ayında lansmanı gerçekleştirilen ve piyasaya sunulan Tourismo 15 RHD’nin koltukları, Fenerbahçe Takım Otobüsü’ne özel olarak sarı-lacivert kumaş döşeme ile kaplandı.

Hem sürücüsüne hem de yolcusuna en üst düzeyde konfor sunan Tourismo 15 RHD; 3,7 metre olan dış yüksekliği ve 12,3 metre olan uzunluğu ile ferah bir seyahat ortamı sağlarken, çift bölge (dual zone) kontrollü klima sistemi, otobüsün içerisindeki atmosferi daha da konforlu hale getiriyor. Isıtma ve iklimlendirme için kullanılan ön ve arka kontrol bölgeleri, aracın içinde homojen bir sıcaklık dağılımı sağlayarak, sporcuların rahat bir yolculuk yapmalarına olanak tanıyor.

Yenilenen monokrom kokpitinde, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, yüksek çözünürlüklü renkli ekrana sahip gösterge paneli ve elektronik anahtar sistemi bulunan Tourismo’ya, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne özel olarak uydu anteni ve tuvalet dâhil edildi.

mercedes-benz-tourismo-fenerbahce-takim-otobusu-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.