FerMas’tan 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım

FerMas’tan 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım

Ferrari’nin ülkemizde Tofaş çatısı altında distribütörlüğünü sürdüren FerMas, müşterilerine 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım ve servis hizmeti sunmaya başladı.

FerMas, Türkiye’de 7 yılda 153 Ferrari satışı gerçekleştirmeyi başardı. Sadece geçtiğimiz yıl 23 adet Ferrari satışıyla dikkat çeken FerMas, 2012 yılında da 20 adet Ferrari satışı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. “Ferrari’yi, müşterilerine yakışır bir şekilde temsil ediyoruz”
FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, “Tofaş çatısı altında dünyanın marka değeri en yüksek şirketlerinden biri olan Ferrari’yi müşterilerine yakışır bir şekilde temsil ediyoruz. Bu anlamda 2012 yılında müşterilerimize sıra dışı bir satış sonrası hizmeti sunmaya başlayarak 7 yıl boyunca ücretsiz periyodik bakım ve servis hizmeti sunmaya başladık” dedi.
“2012 hedefinin yarısını Mart başı itibariyle tamamlamak istiyoruz”
Bu yıl ise şimdiden 7 tanesini sattıkları, 540 bin Euro’luk anahtar teslim satış fiyatına sahip Ferrari 458 Spider modeliyle yine süper lüks spor otomobil pazarında liderliklerini sürdürmeyi amaçladıklarını belirten Albayrak, 2012 yılı hedefleri olan 20 adetlik araç satışının yarısını Mart ayı başı itibariyle tamamlamış olmak istediklerini belirtti.
“7 yılda 153 Ferrari satışıyla kalıcı bir başarıya imza attık”
2011 yılında 11 adet 458 Italia, 8 adet California, 3 adet FF ve 1 adet 599 GTO satışıyla toplamda 23 adetlik Ferrari satışına imza attıklarını dile getiren Albayrak, “Geride bıraktığımız 7 yıllık periyotta 153 adetlik Ferrari satışıyla pazarda kalıcı bir başarı ve güçlü müşteri-marka ilişkisine imza atmayı başardık” diye konuştu.
“Türkiye, nadide bir inci”
Toplantı için Türkiye’ye gelen Ferrari Avrupa Bölge Direktörü Massimo Gallotta ise, Avrupa krizine rağmen yeni ve gelişmekte olan pazarlara girilerek krizin aşılmaya çalışıldığı vurgularken, Ferrari açısından Türkiye’nin içinde bulunduğu bölge ülkeleri arasında adeta istikrarla büyümesini sürdüren nadide bir inci olarak tanımladıklarını ifade etti.
Ferrari 458 Spider, 100 km’ye 3,4 saniyede ulaşıyor
Ferrari 458 Spider, 570 HP güç ve 540 Nm tork üreten V8 motoru ve çift kavramalı, direksiyon üzerinden vites değiştirme imkânı sunan F1 tipi şanzımanıyla sıra dışı performans verilerine imza atabiliyor. 0-100 km/s hızlanmasını 3,4 saniyenin altında tamamlayabilen Ferrari 458 Italia, 320 km/s’lik son hız değeri ile de çarpıcı sonuçlara imza atabiliyor.
Ferrari 458 Spider’ın katlanabilir metal tavanı 14 saniyede açılıyor
Pininfarina imzalı tasarıyla dikkat çeken Ferrari 458 Spider, aynı zamanda hem katlanabilir metal tavanlı hem de orta-arka konumlu motora sahip ilk spor otomobil olmasıyla da ön plana çıkıyor. Ferrari patentli ve tamamen alüminyumdan üretilen katlanabilir “hard-top” tavan, geleneksel “soft-top” tavanlara göre 25 kg daha hafif olmasıyla da dikkat çekiyor. www.tasimacilar.com 14.03.2012 / 14:33