Fiat Panda yeniden yollarda

Fiat Panda yeniden yollarda

Fiat’ın 1980 yılında üretmeye başladığı ve ekonomik mini şehir otomobilleri alanında 30. yaşını dolduran modeli Fiat Panda, Türkiye’de yeniden yollara çıkıyor.

Fiat’ın mini sınıfta kendi başına bir marka haline gelen efsane modeli Fiat Panda, Türkiye’de cazip bir fiyat ve zengin donanımıyla yeniden yollara çıkıyor. 19 bin 950 Lira’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla yeniden Türkiye’de satışa sunulan Fiat Panda, ortalama 4.9 litre yakıt tüketim değeri sunan 1.2 litre 69 HP’lik benzinli motorla ithal ediliyor. Mart ayından itibaren ilk müşterilerine teslim edilmeye başlanacak olan Fiat Panda’ya 3 gün içinde 100 adetten fazla sipariş geldi.


Panda’yı alım kararında cazip fiyatlandırma kadar Active ve Dynamic adı verilen zengin donanım seviyeleri de etkili oluyor. Başlangıç donanım seçeneği olan Active paketinde; ABS, sürücü ve yolcu hava yastıkları, klima, radyo-CD çalar, gövde rengi tamponlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor. Daha zengin Dynamic donanım versiyonunda ise direksiyondan kumandalı MP3 çalarlı müzik sistemi, elektrikli dış dikiz aynaları, ön sis farları, gövde rengi dış dikiz aynaları ve kapı kolları ile 14 inç alaşımlı jantlar standart olarak satın alınabiliyor. Dynamic donanım seviyesinde ise Skydome katlanır cam tavan ve Güvenlik Paketi (ESP, ASR, MSR ve Hillholder) opsiyon olarak Fiat Panda’nın yeni müşterilerine sunuluyor.




www.tasimacilar.com 15.01.2011 12:54