Fiat, ticari araçlarda % 19’a varan indirimler

Fiat, ticari araçlarda % 19’a varan indirimler

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye, Temmuz ayında avantajlı satın alma kolaylıkları sunan kampanyasıyla ticari araçda kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Fiat Türkiye, Fiat Ducato’dan Fiat Doblo’ya, Fiat Pratico’dan Fiat Fiorino’ya tüm modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında nakit alımlarda ise %19’a varan indirim fırsatı sunuyor.


Fiat Türkiye, “3 Yıl 0 Faiz ve ÖTV’ Yok” sloganıyla büyük ilgi gören kampanyasına Temmuz ayında da devam ederek avantajlı satın alma koşulları sunmaya devam ediyor. 31 Temmuz’a kadar devam edecek kampanya kapsamında ister kredili ister nakit alımlarda Fiat Fiorino Combi, Fiat Fiorino Combimix, Fiat Doblo Classic Combi ve Yeni Fiat Doblo Combi modellerinde ÖTV tutarı kadar indirim yapan Fiat Türkiye, nakit alımlarda ise yüzde 19’a varan indirim fırsatı sunuyor. Fiat Türkiye’nin büyük ilgi görmeye devam eden kampanyası kapsamında başta Fiat Doblo ve Fiat Fiorino olmak üzere tüm hafif ticari araç modelleri için 15 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 3 yıla kadar vadeyle yüzde 0 faiz ayrıcalığı da sağlıyor. Bununla birlikte daha fazla kredi kullanma ihtiyacı duyan müşterileri için avantajlar sunmaya devam eden Fiat Türkiye, Fiat Finans kanalıyla 30 bin TL’ye yine 3 yıla kadar vade imkânıyla yüzde 0.63 faizle kredi ayrıcalığı sunuyor. www.tasimacilar.com 12.07.2012/18:54