Filo Yönetiminde Yeni Çözümler Yeni Fikirler

Filo Yönetiminde Yeni Çözümler Yeni Fikirler

Ticari araçlar ve filo yönetimi konularının değerlendirildiği ‘Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013’ İstanbul’da gerçekleşti.

Sektörün önde gelen lojistik kuruluşları, ticari araç üreticileri, kiralama şirketleri ile filo yöneticilerinin katılım gösterdiği Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013 gerçekleştirildi. Yeni çözümlerin ve fikirlerin değerlendirildiği konferansta endüstrinin son durumuyla birlikte geleceğe dair öngörüler, sektöre genel bakış, etkin filo yönetimi konuları da sektörün bilirkişileri tarafından ele alındı.

‘En büyük pay karayolu taşımacılığının’

Etkinliğin sponsorlarından, Batu Lojistik’in Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, lojistik sektöründe en büyük paya karayolu taşımacılığının sahip olduğunu belirterek, ülke ekonomisine her yıl yaklaşık olarak 8 Milyar Dolarlık girdi sağladığını söyledi. Bu rakamı daha da yukarıya çekmenin mümkün olduğunu belirten Taner Ankara, pazar büyürken ihtiyaçları doğru belirlemenin önemine değindi.

‘Ülke ekonomisine katkı sağlayacak’

Ankara, filo yönetiminin, ticari araç ve araç aksesuarları tercihlerinin dolaylı yoldan ihracat rakamlarına etki ettiğini söyleyerek sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geldiği etkinliklerin ülke ekonomisine başarı sağlayacağına inandığını aktardı.

Etkinliğin sponsorları arasında, Bridgestone, Batu Lojistik, Petrol Ofisi, PETDER, TOFED, ARÜSDER, TAİSAD gibi kurum ve kuruluşlar yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.