Filolardaki Araçlar, Allison ile Daha Güçlü!

Filolardaki Araçlar, Allison ile Daha Güçlü!

İspanyol Ulaşım Operatörü Transportes Generales d'Olesa (TGO), İspanya'da ilk defa sunulan Allison 2000 Serisi™ Tam Otomatik Şanzıman Donanımlı Otokar Navigo C Otobüs ile filosunu genişletti.

İspanya'daki Allison 2000 Serisi™ Tam Otomatik Şanzıman Donanımlı İlk Otokar Navigo C Class II Model Otobüs, bu yaz Olesa'ya (Barcelona) teslim edildi. Araç, TGO’nun rutin güzergâhının yanı sıra okul servisi olarak da hizmeti verecek.

   Sembolik Montserrat Dağı'nın eteklerinde gerçekleşen teslimat töreninde, TGO Satış Müdürü Felipe Rubio, Allison şanzımanları ve sunduğu sarsıntısız, yüksek kalitedeki vites değiştirme teknolojisini hali hazırda yakından tanıdıklarını belirterek; "Bizim için Allison tam otomatik şanzımanın diğer önemli faydalarından biri de sürücü konforu ve sürüş rahatlığı. Sürücülerimizin sol ayak manevraları konusunda endişelenmelerine gerek kalmadığı gibi ve artık debriyaj arızası da söz konusu değil. Bu özel otobüs ile filomuza yaptığımız yatırımdan dolayı son derece mutluyuz." dedi.

   Otokar, 2009 yılında Somauto S.L. ile İspanya ve Portekiz'de satış ve dağıtım için yaptığı distribütörlük anlaşmasından bu yana İspanya pazarında faaliyet gösteriyor.

   Teslimat törenine Somauto yetkililerinin yanı sıra yakın zamanda Barcelona'da Allison Şanzıman bayii olan Casals Nadal'ın temsilcileri de katıldı. Casals Nadal Genel Müdür Yardımcısı Eva Casals, Allison ile işbirliği içinde olmanın avantajının küçük otobüslerden, ağır araçlar ve vinçlere kadar uzanan geniş şanzıman yelpazesi olduğuna dikkat çekerek yaptığı açıklamada; "Allison şanzımanlar, güvenilirliği ile ünlüdür. Öte yandan bölgemizdeki servis ve bakım hizmetlerindeki deneyim, profesyonellik ve özverimiz konusunda da Allison kullanıcıları oldukça memnun." dedi.

 

Allison Şanzımanlar Birçok Avantajı Bir Arada Sunuyor

   Allison Şanzımanlar Dünya çapında en zorlu görev alanlarında bile üstün güvenilirliği ile tanınırken, birçok avantajı bir arada sunuyor. Yolcular ve sürücüler de Allison Kesintisiz Güç Teknolojisi™’nin sunduğu sarsıntısız güç ve vites geçişleri ile sağlanan keyifli sürüş sayesinde konforlu ve güvenli ulaşımın tadını çıkarıyor.

   Allison şanzıman donanımı sayesinde filo sahipleri ve yöneticileri ise daha düşük işletme ve bakım maliyetlerinden faydalanırken, çok daha kısa servis süresi gerektiren bakım ve onarım gerekliliği ile hizmetlerinde aksama yaşamıyor. Ayrıca, Allison 2000 Serisi tam otomatik şanzıman, yakıt verimliliği arttırmak ve emisyonları azaltmak için geliştirilmiş FuelSense ® yakıt tasarrufu teknolojisi paketi özelliğine sahip. 

   Çeşitli tip ve büyüklüklerde 142 otobüsten oluşan TGO filosuna katılan Yeni Navigo C, Allison tam otomatik şanzıman ve Cummins 180 HP motor donanımı ile yakın kent merkezleri arasındaki ulaşım ve okul servisi hizmetleri için tasarlanmıştır. Fonksiyonel tasarım, engelli yolcular için rampa, geniş tekerlekli sandalye alanı ve tam donanımlı, ergonomik sürücü bölümünü içermektedir.

   Barcelona Büyükşehir Ulaşım Otoritesi (ATM) ulaşım operatörlerine ait olan TGO, okul servisi, özel şirket personel servis hizmetleri, isteğe bağlı ulaşım hizmetleri, şehirlerarası yolculuk, Avrupa turları ve grup gezileri dâhil olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

 Teknik Özellikler

 

Araç Ölçüleri

7.7 x 3.2 x 2.2 metre

Yolcu Kapasitesi

21 + 18 + PRM

Motor

Cummins ISBe4.5 180 BG Intercooler Turbo Dizel Euro VI AdBlue®

Maksimum Güç

137 Kw (180 HP) 2300 Rpm

Şanzıman

Allison 2200 tam otomatik şanzıman

 

allison-donanimli-otobusler-001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.