Filosuna Bir yılda 90 adet Mercedes ekledi

Filosuna Bir yılda 90 adet Mercedes ekledi

Antalya, İstanbul ve Mersin illerinde turizm ve taşımacılık alanlarındaki faaliyetleriyle sektörün lider şirketleri arasında yer alan Sena Turizm, 40 adet Mercedes-Benz Sprinter Minibüs ve 10 adet Mercedes-Benz Vito ile filosunu güçlendirdi.

Sadece 2019 yılında 90 adet Mercedes-Benz Hafif Ticari Aracı filosuna katarak gücüne güç katan Sena Turizm, araç alımlarında Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in avantajlı kredi imkânlarından yararlandı.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hastalya’da gerçekleştirilen teslimat töreninde, Sena Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünver ve Genel Koordinatör Tolga Okan’a araçları Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Uğur Erdinç, Pazarlama ve Otomobil, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Meltem Gürsoy, Hastalya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tüzün, Genel Müdür Kadri Kaplan ve Hafif Ticari Araçlar Grup Satış Müdürü Ömer Küçükyavuz tarafından teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “Yolcu taşımacılığında kuralları belirleyen aracımız Sprinter’ı, Mayıs 2019 itibarıyla tamamen yenilenen nesliyle, ‘Sprinter Sana Yakışır’ sloganı ile satışa sunduğumuzdan günümüze olumlu geri dönüşler alıyoruz. Pazar payımızı korumamızda büyük etkisi olan yeni Sprinter’ın teslimatlarından bir yenisini Sena Turizm’e gerçekleştirdik. Turizm ve taşımacılık sektöründe yolcularına üst düzey konfor ve güvenliği sağlamak isteyen Sena Turizm’in yeni Sprinter ve Vito araçlarıyla gücüne güç katacağına yürekten inanıyor, toplamda 50 adetlik teslimatımızın şirkete hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak

mercedes-benz-turk-hafif-ticari-araclar-satis-muduru-serdar-yaprak-001.gif

Sena Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünver: “Antalya, İstanbul ve Mersin’deki turizm ve taşımacılık faaliyetlerimizi 25 yılı aşkın süredir sürdürüyoruz. Sadece 2019 yılında filomuza kattığımız araçların büyük bir bölümünü Mercedes-Benz olarak tercih etmemizde, markaya olan güvenimiz, satın alma sürecinde sağladıkları finansal avantajlar ve güvenlik ile konforu bir arada sunan, işletim maliyetlerimizi düşüren ürünlerin etkisi oldu. Her zamankinden daha geniş filomuz ile yeni projelerimizi hayata geçirerek emin adımlarla büyümemizi sürdüreceğiz. Yeni Sprinter ve Vito araçlarımızın satın alınma sürecinde katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hastalya’ya ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkür ediyoruz.”

mercedes-benz-turkten-sena-turizme-50-adetlik-arac-teslimati.gif

Mercedes-Benz Sprinter

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs ayı itibarıyla yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor.

mercedes-benz-turkten-sena-turizme-50-adetlik-arac_teslimati.gif

Yeni nesil Sprinter Minibüs’te 13+1’den 22+1 kişiye kadar seçenekler

Türkiye’deki 20 yılı aşkın Sprinter deneyiminin ardından Yeni Sprinter Minibüs; ister personel, ister okul aracı olarak, 13+1’den 22+1 kişiye kadar sunmuş olduğu sınıfının en geniş ürün yelpazesi ve standart olarak sunduğu ayarlanabilir 3 noktalı emniyet kemerli yenilenen koltukları ile her koşulda güvenli bir ortam yaratıyor. Yeni Sprinter’da hem ön hem de yolcu bölümü için ayrı klima sistemi, yeni iç yan kaplamalar, arka hoparlörler, her koltuk sırası için USB girişleri ve telefon koyma yerleri ile de konforlu yolculuk deneyimi artıyor.

Yeni Sprinter’ın 5 ton azami yüklü ağırlığa sahip araçlarda kalın teker seçeneği yer alıyor. Bu özellik sayesinde araçlar yüksek yolcu ve taşıma kapasitelerinde bile daha düşük bir yakıt tüketimi sağlıyor.

Yeni Sprinter Minibüs, sahip olduğu elektrik destekli deri direksiyon simidi, süspansiyonlu sürücü koltuğu ve hız sabitleyici seçeneği ile sürüş konforunu artırırken; USB ve Bluetooth arayüzlü, yüksek çözünürlüklü, geniş dokunmatik ekranlı, akıllı telefon entegrasyonlu Mercedes-Benz multimedya sistemi ile de sürüş keyfine eğlence katıyor. Yeni Sprinter Minibüs modellerinde standart olarak sunulan multifonksiyonel direksiyon sayesinde, hem 5 inç ekrana sahip renkli gösterge panelindeki, hem de 10 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik multimedya sistemindeki fonksiyonlara erişim sağlanıyor.

mercedes-benz_turkten-sena-turizme-50-adetlik-arac-teslimati.gif

 

mercedes-benz-turkten-sena-turizme.gif

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.