FiloTürk Hızlı Büyüyen 100 Şirketi sıralamasında 24. Sırada yerini aldı

FiloTürk Hızlı Büyüyen 100 Şirketi sıralamasında 24. Sırada yerini aldı

FiloTürk, TOBB, TEPAV ve AllWorld Network işbirliği ile belirlenen ‘Türkiye’nin Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ sıralamasında 24’üncü sırada yer aldı.

Mobil Takip Operatörü FiloTürk, yeni nesil küresel oyuncuların belirlenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve AllWorld Network işbirliği ile belirlenen ‘Türkiye’nin Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ sıralamasında 24’üncü sırada yer aldı.

Gelişen ekonomilerdeki hızlı büyüyen şirketlerin tespit edilmesi amacıyla hazırlanan Türkiye’nin Hızlı Büyüyen 100 Şirketleri Ödülleri, 30 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 5. İzmir İktisat Kongresi kapsamında düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.


FiloTürk’ün 2018 yılı hedefleri şimdiden belli

Türkiye’nin Hızlı Büyüyen 100 Şirketi sıralamasına ilişkin değerlendirmede bulunan Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu, sektörün ihtiyaçlara yönelik araç takip ve filo yönetim hizmetleri konusunda son yıllarda ciddi bir büyüme performansı sergilediklerini ifade etti. Masaracıoğlu, “Son yıllarda elde ettiğimiz başarılar, bizi çok mutlu etmekte, 100 kişilik güçlü bir ekiple büyümeye devam ediyoruz. Elde ettiğimiz bu başarıları atacağımız daha güçlü adımlarla hızlı ve istikrarlı şekilde sürdüreceğiz” dedi.


FiloTürk araç takip sistemlerinin Türkiye genelinde 150 bin araçta kullanıldığını belirten Masaracıoğlu, 15 binin üzerinde müşteri portföyüne de sahip olduklarını sözlerine ekledi ve “Türkiye’nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağımız ve satış kanallarımız ile en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz ve 2018 yılında 500 bin araca hizmet sunmayı hedefliyoruz” dedi.

www.tasimacilar.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.