FiloTürk İş Ortaklarını ile Buluştu

FiloTürk İş Ortaklarını ile Buluştu

FiloTürk, Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş ortaklarını Antalya’da ağırladı. Üç gün süren etkinlikte Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu bilgi ve deneyimlerini iş ortakları ile paylaştı.

Faaliyetlerine bir Mobiliz A.Ş markası olarak devam eden FiloTürk, ürün ve hizmetlerinin müşterilerine ulaşmasında kritik öneme sahip, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen iş ortakları ile 1-3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Başarılı iş ortakları ve bölge satış yöneticileri ödüllendirildi

FiloTürk’ün iş ortaklarının bilgi donanımları ile motivasyonlarını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen organizasyona Mobiliz yöneticilerinin yanısıra FiloTürk’ün tüm iş ortakları ve bölge yöneticileri katıldı. Eğitimlerin ardından yapılan ödül töreninde başarılı tüm satış ekibine ödülleri verildi. Organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mobiliz A.Ş. Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu, Türkiye’nin dört bir yanından iş ortaklarını ağırladıklarını ifade ederek, ‘İş ortaklarımız ile satış, hizmet ve pazarlama politikamız doğrultusunda karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunduk’ dedi.

İş ortaklarımız itici gücümüz

Adil Masaracıoğlu: “Mobiliz A.Ş olarak orta ve uzun vadedeki büyüme hedeflerimize ulaşma konusunda en büyük itici gücümüzün iş ortaklarımız olduğuna inanıyoruz. Birçoğu kendi sektöründe lider konumda bulunan 15 bini aşkın müşteri portföyüne sahibiz. FiloTürk markası ile 150 binden fazla araca, araç takip ve filo yönetim sistemi hizmeti sunuyoruz. 2018 yılında 500 bin araca hizmet sunmayı hedefliyoruz. İşte bu noktada iş ortaklarımıza büyük rol düşüyor. Bilgi ve donamımları ile şirketimizin büyümesine katkı sağlayacaklarına inanıyoruz” dedi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.