FiloTürk, sektörü hareketlendiriyor

FiloTürk, sektörü hareketlendiriyor

FiloTürk, hayata geçirdiği “Paketler Arası Geçiş”, “Süresiz Garanti” ve “Günde 1 TL’ye Araç Takip Sistemi’nizi Değiştirin” uygulamaları ile araç takip sektörünü canlandırmayı hedefliyor.

FiloTürk, mobil takip sistemlerinin ülke ve şirketlerin ekonomisine faydalarına ilişkin farkındalığı arttırmak ve mobil takip sistemlerinin kullanımını yaygınlaştırmak için “Paketler Arası Geçiş”, “Günde 1 TL’ye Araç Takip Sistemi’nizi Değiştirin” ve “Süresiz ve Koşulsuz Garanti” uygulamalarını hayata geçiriyor. 20 TL’den başlayan ödemelerle yararlanılabiliyor
Farklı marka araç takip sistemi kullanan firmalar, ayda sadece 20 TL’den başlayan ödemeler ile FiloTürk Araç Takip Sistemi’nden yararlanabiliyor. Bu bedele cihaz değişim bedeli ve aylık hizmet bedeli de dahil oluyor.
“Araç takip sistemlerini yaygınlaştırmayı hedefliyoruz”
FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu Türkiye’de 8 milyon ticari aracın bulunduğunu ve araç yakıt masraflarının şirketlere olağanüstü bir maliyet olduğunu belirterek, Türkiye’de 8 milyon ticari aracın sadece yüzde 3’ünde kullanılan araç takip sistemlerini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini açıkladı.
Paketler arasında geçiş olanağı
Paketler arasında geçiş olanağını başlatarak, farklı markaların araç takip sistemlerinden memnun olmayan firmalara özel Değişim Kampanyası’ndan yararlanma fırsatını sunduklarını söyleyen Masaracıoğlu; “Değişim Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen ve kullanmakta olduğu sistemi değiştirmek isteyen firmalara, günde 1 TL’ye Araç Takip Sistemi sağlıyoruz. Abonelerimize ürün ve hizmetimizde süresiz ve koşulsuz garanti hizmeti sağlıyoruz” dedi.
2012’de yüzde 40 büyüme ve 140 bin araca hizmet hedefi
2011 yılında 9 bin müşterisine 100 binden fazla araçta mobil takip hizmeti sunan ve yılı 10 milyonun üzerinde bir ciro ile tamamlayan FiloTürk, 2012 yılında yüzde 40 oranında büyümeyi hedefliyor. Ayrıca sistem, teknoloji, bilişim altyapısında yapacağı yenilik ve yatırımlarla hizmet verdiği araç sayısını 140 binin üzerine çıkarmayı amaçlıyor.
Paketler arasındaki farkı FiloTürk ödüyor
Firma, farklı araç takip sistemi kullanan kullanıcıların, memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak için çok uygun koşullarla FiloTürk sistemine geçiş yapabilmesi imkanını sunuyor. Paketler arası geçişin sadece paketler arasındaki fark kadar olacağı sistemde müşteri, Araç Takip Paketi kullanmakta olup Filo Yönetim Paketi’ne geçiş yapmak istediğinde sadece Araç Takip Paketi ve Filo Yönetim Paketi arasındaki fark ödeniyor.
Süresiz ve koşulsuz garanti
FiloTürk, abonelik sözleşmesi imzalanmış ve abonelik borcu olmayan müşterilerinin kullanımında olan mobil birimleri, arızalanma sebebi ne olursa olsun garanti kapsamına alarak, abonelik borcu olmayan müşterilerin arızalanan birimlerini ücretsiz olarak değiştiriyor. www.tasimacilar.com 23.02.2012 / 19:13