FiloTürk’te İki Yeni Atama

FiloTürk’te İki Yeni Atama

Araç takip sektöründe hizmet veren FiloTürk’te, iki yeni atama gerçekleştirildi. Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Yıldırım Uğursoy atanırken, Mali İşler Direktörlüğü görevine ise Alp Dündar getirildi.

Satış ve Pazarlama Direktörü Yıldırım Uğursoy

1970 yılında Salihli’de doğan Yıldırım Uğursoy, 1994 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 2000-2008 yılları arasında Turkcell Ege ve Akdeniz Bölge Müdürlüğü görevini üstlenen Uğursoy, 2008 yılında Türk Telekom’a geçerek 4 yıl Batı Türkiye Satış Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak KVK Kurumsal Satış Müdürlüğü görevini yürüten Yıldırım Uğursoy, Ocak 2013 itibariyle FiloTürk Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atandı.


Mali İşler Direktörü (CFO) Alp Dündar

1967 yılında Ankara’da doğan Alp Dündar, 1989 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1989-1994 yılları arasında Ernst&Young’da denetçi olarak görev aldı. 1994 yılında Lafarge Çimento’ya CFO olarak transfer olan ve 2003 yılına kadar bu görevi sürdüren Dündar, son olarak Beyaz Filo’da CFO görevini sürdürmekteydi. Alp Dündar, Aralık 2012 itibariyle FiloTürk ve Mobiliz şirketleri Mali İşler Direktörü (CFO) olarak atandı.


Yıldırım Uğursoy satış ve pazarlama alanında, Alp Dündar mali işler alanında uzun yıllara dayanan tecrübeleriyle FiloTürk ve Mobiliz Ailesi bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürecekler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.