Fırat Plastik, Filosunu Volvo ile Güçlendiriyor

Fırat Plastik, Filosunu Volvo ile Güçlendiriyor

Sektörün lider kuruluşu olan Fırat Plastik, filosunu Volvo ile yeniledi. Fırat Plastik, teslim aldığı 10 adet FM11 450 hp 4x2 ve bir adet yeni FH 460 hp 4x2 çekiciyi ürünlerinin yurtiçi taşımacılığında kullanmayı planlıyor.

Şirket filosuna katılan 11 adet Volvo çekicinin teslimatı için gerçekleştirilen törende açıklama yapan Fırat Plastik Satın Alma Müdürü Ahmet Ertürk, hem araçların performansı ve dayanıklılığından hem de satış sonrası hizmetlerinin kalitesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken, Volvo ile tek markalı bir araç filosuna sahip olmanın avantajlarını yaşadıklarının altını çizdi.

Gür: Beklentileri iyi analiz ediyoruz

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Bora Gür ise, “Fırat Plastik, Volvo çekicilerden memnuniyetini yeni araç alımlarıyla gösteren iş ortaklarımız arasında yer alıyor. Ülke ekonomisine bu denli katkıda bulunan ve sektöründe lider bir markanın tercihi olmak her zaman Volvo Kamyon olarak bize gurur veriyor. Fırat Plastik’in ihtiyaç ve beklentilerini çok iyi analiz edebildiğimize inanıyoruz. Bu analiz doğrultusunda kendilerine sunduğumuz FH ve FM çekicilerimiz, Fırat Plastik’in tüm beklentilerini yüksek verimlilik ile karşılıyor,” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.