Fluence Z.E. Roadshow Çanakkale ile devam ediyor

Fluence Z.E. Roadshow Çanakkale ile devam ediyor

Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen elektrik motorlu Fluence’ın, 2011 yılında başlayan kamu kuruluşlarına satışının ardından Mayıs 2012’den bu yana nihai tüketiciye satışı gerçekleştiriliyor.

4 farklı elektrikli motorlu araç modelinin seri üretimini gerçekleştiren Renault, devrimsel nitelikteki yeni teknolojinin geniş kitlelere tanıtımını gerçekleştirmek üzere Türkiye’de bir Fluence Z.E. Roadshow düzenleniyor. Roadshow kapsamında Muğla, Manisa, Çanakkale, Aydın, Eskişehir, Trabzon, Samsun, Kayseri, Tekirdağ olmak üzere 9 ilde konferans, tanıtım ve deneme sürüşü organize edildi. Muğla ve Manisa’da düzenlenen Fluence Z.E. Roadshow’unson durak Çanakkale oldu. Çanakkale Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü ve Çanakkale Belediye Başkan Vekili Oğuz Teoman’ın katılımlarıyla gerçekleşen organizasyon, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar’ın konuşmacılığını üstlendiği konferans ile başladı.

Ardından Vali Yardımcısı Hüseyin Kulözü ve Belediye Başkan Vekili Oğuz Teoman Fluence Z.E. ile bir deneme sürüşü gerçekleştirdi. “Dünyada olası bir çevre felaketine biz de otomobil sektörü olarak duyarlı olmak zorundayız” diyen Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Renault markasının öncüsü olduğu elektrik motorlu otomobiller devrimsel nitelikte yeni bir teknoloji. Fluence Z.E. kullanımının geniş kitlelere ulaşması ile insan sağlığı ve çevreyi korumaya destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

www.tasimacilar.com 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.