FMY’den Ford Cargo 1846T çekicilere özel, onaylı yağ; Formula LD 5W-30

FMY’den Ford Cargo 1846T çekicilere özel, onaylı yağ; Formula LD 5W-30

Ford’un yeni pazara sunduğu Ford Cargo 1846T model çekici için özel yağ geliştirildi. FMY markası ile üretilen ve Formula LD 5W-30 ismi ile pazara sunulan orijinal yağ Ford tarafından onaylandı.

Yakıt ekonomisi sağlama özelliği ile öne çıkan Formula LD 5W-30’un, Ford Cargo 1846T çekiciler için özel olarak geliştirildiği belirtilerek, yeni ürünün, Ford’un önerdiği uzun yağ değişim aralığına uygun üstün performanslı sentetik motor yağı olduğu belirtildi.

FMY Formula LD 5W-30’un uzun yağ değişim aralığı ihtiyacını karşılaması ve yakıt ekonomisi sağlamasının yanında, düşük sıcaklıklardaki mükemmel akıcılığı sayesinde soğukta kolay çalışma ve ilk çalışma anında oluşabilecek aşınmalara karşı etkin koruma özellikleri, FMY Formula LD 5W-30’u Ford Cargo 1846T çekiciler için ideal motor yağı haline getirdiği belirtildi.

FMY Formula LD 5W-30’un kurum ve tortuları bünyesinde tutan özel formülü etkin yağlama sağladığı belirtilirken, kapalı devre karter havalandırma sistemi olan turbo şarjlı motorların hava emiş sistemlerinde depozit oluşumunu da önlediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.