Ford Cargo 1846T, ‘2014 Yılın Kamyonu’ Yarışmasında Ödül Aldı

Ford Cargo 1846T, ‘2014 Yılın Kamyonu’ Yarışmasında Ödül Aldı

One Ford stratejisinin ağır ticari araç sınıfındaki uygulaması olan Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Cargo 1846T Çekici, Cargo’nun DNA’sında yer alan tüm özellikleriyle jüriden tam not aldı.

Bu yıl Moskova’da düzenlenen Uluslararası Ticari Araçlar, Yedek parça ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı Comtrans’da, “Russian Truck of The Year 2014” (Rusya 2014 Yılın Kamyonu) yarışmasında Ford Cargo 1846T, 3’üncüsü oldu. İhraç edildiği pazarların ihtiyaçları dikkate alınıp her tür iklim şartına uygun olarak Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretilen Ford Cargo 1846T, dünyanın en önemli kamyon pazarlarından biri olan Rusya’da da başarısıyla dikkat çekti. Rusya’nın soğuk iklimi ve zorlu yol koşullarında kendini ispatlayan Ford Cargo 1846T geçtiğimiz yıl International Truck of the Year tarafından da “Uluslararası Yılın En İyi Kamyonu” yarışmasında 3’üncü olmuştu.

Yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Cargo 1846T çekici, yurtiçi ya da uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 460 PS motor gücü ve 2100 Nm torku ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunuyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı da müşterilerine sunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.