Ford Cargo Doğuş Çay’ın ürünlerini taşıyacak

Ford Cargo Doğuş Çay’ın ürünlerini taşıyacak

Doğuş Çay, Türkiye genelinde ürün dağıtımında kullanılmak üzere 8 adet Ford Cargo 1826 Midilli 4x2 yol kamyon alımı yaparak, filosunu büyüttü.

Şirket merkezinde yapılan teslim törenine; Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan ve Doğuş Çay çalışanları ile Ford Otosan Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Güney Marmara Bölge Satış Müdürü Murat Bakış ve Otokoç Otomotiv Satış Temsilcisi Cihat Gürsoy katıldı.

Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan araç parkını büyütürken neden Ford Cargo araçları tercih ettiklerini şu cümlelerle özetledi : “Araç parkımızı büyütürken, yeni alacağımız araçlarda işletme giderlerinin yanı sıra satın alma maliyetlerinin de önemli olduğunu düşündük. Bu nedenle, düşük işletme maliyetleri ve cazip kredi imkanları sunan Ford Cargo’yu tercih ettik. Ford Cargo’nun yaygın servis ağı ve düşük işletme giderlerinin rekabet gücümüzü arttıracağına inanıyoruz. Ford Cargo’larla, çalışanlarımızın konfor ve güvenliğini de ek bir bütçeye gerek kalmadan arttırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Türkiye’nin yeni lojistik kamyonu: Ford Cargo Midilli Serisi

Hacim taşımacılığına yönelik geliştirilen ve büyük ilgi gören Ford Cargo Midilli serisi; ideal güç, yakıt ekonomisi ve yüksek hacimli taşıma kapasitesinin yanı sıra 9 hızlı mandallı tip konforlu şanzımanları, 2 yıl sınırsız km garantisi ve geniş üstyapı seçenekleriyle sunuluyor. Yeni Midilli yol kamyonu serisi; 4x2 1826 ve 6x2 2526, 2532, 2538 yol kamyonu modelleri ile özellikle sebze-meyve, frigorifik gıda, balık, eşya, tavuk ve içecek taşımacılığı yapan firmaların taleplerine cevap veriyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.