Ford Cargo Sıcak İklim Paketi ile Yeni Pazarlara Açılıyor

Ford Cargo Sıcak İklim Paketi ile Yeni Pazarlara Açılıyor

Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun güçlendirilmiş klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” donanımlı Ford Cargo’lar Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika gibi bölgelere ihraç ediliyor.

Ford’un ağır ticari araç üretim merkezi Ford Otosan, ihraç pazar çeşitlendirmesine uygun olarak müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor. Sıcak iklim bölgelerinin beklentilerini karşılamak üzere yeni donanım paketi ile sunulan Ford Cargo’lar yeni pazarlara yola çıkıyor. Sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun güçlendirilmiş klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” donanımlı Ford Cargo’lar Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere sıcak iklime sahip bölgelere ihraç ediliyor. Ford Cargo’lar; Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yollara çıktı. Sıcak iklim paketi ile geliştirilen Ford Cargo modelleri ayrıca Katar, Kuveyt, Oman, Bahreyn, Yemen ve Sahra Altı Afrika’sında da yollara çıkmaya hazırlanıyor. 

Ford Otosan mühendisleri geliştirdi

Ford Otosan mühendisleri, bölgenin iklim koşulları gözetilerek sürüş konforunun ve araç performansının geliştirilmesine yönelik olarak 1832 DC, 2532 DC, 2532 HR, 3535D DC, 3535M DC, 4135D DC, 4135M DC, 1843T XHR ve 1843T LR modellerini Sıcak İklim Paketi ile geliştirdi. 

Sıcak İklim Paketi zorlu testlerden başarıyla çıktı

Bölge müşterisinin taleplerine karşılık verecek şekilde geliştirilen Ford Cargo’nun sıcak iklim paketi Arabistan yarımadasında 2 sene boyunca yapılan araç dayanıklılık testleri; laboratuar ortamında bölge şartlarını simule edilen yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanımı testleri; gerçek yol koşullarında kat edilen toplam 300.000 km yol testleri ile her türlü zorlu iklim ve yol şartlarına uygun olarak test edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.