Ford Focus'un reklam filminde GTB Türkiye imzası var

Ford Focus'un reklam filminde GTB Türkiye imzası var

Ford’un, C segmentine 20 yıldır izini bırakan modeli Focus, efsanevi mirasını yeni Ford Focus ile geleceğin akıllı otomotiv dünyasına taşıyor.

Türk kullanıcısının ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirilen sedan versiyonuyla birlikte geçtiğimiz günlerde satışa sunulan yeni Ford Focus’un reklam filmi bugün gösterime giriyor. Reklam kampanyası da tıpkı yeni Focus gibi ‘Türkiye’ye özel olarak’ Ford Otosan ve GTB Türkiye tarafından hazırlandı.

Yapılan araştırmalar Türk kullanıcıların otomobillerini arkadaşı, sırdaşı ve hatta hayatının bir parçası olarak gördüğünü gösteriyor. Bu içgörülerin ışığında, otomobille insan arasındaki ilişkiden ilham alınarak hazırlanan  Yeni Ford Focus’un bütünleşik iletişim kampanyası tüm mecralarda yayınlanmaya başlıyor. Ford Otosan’ın binek araç kategorisinde Türkiye’de geliştirip çektiği ilk reklam filmi projesi olan kampanyada GTB Türkiye imzası var. 

Barış Arduç’un rol aldığı filmin yapımını Norr Film üstlendi. Yönetmenliğini  SirFred’in, görüntü yönetmenliğini “Jurassic World: Fallen Kingdom”un da görüntü yönetmenliğini yapan Oscar Faura’nın gerçekleştirdiği filmin İstanbul’daki çekimleri 3 gün sürdü. Basılı ve online mecralarda kullanılacak görsellerin fotoğraf çekimi PPR İstanbul’dan Özgür Albayrak tarafından yapıldı. 3 gün süren çekimler, İstanbul’un çeşitli noktalarında gerçekleşti.

Barış Arduç oyuncu

baris-arduc-ford-focus-reklam-filmi.jpg

yeni-ford-focus.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.