Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün Tuzcular Otomotiv’i ziyaret etti

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün Tuzcular Otomotiv’i ziyaret etti

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Edirne Bayii Tuzcular Otomotiv’i ziyaret ederek bayii çalışanlarına performanslarından ötürü teşekkür etti.

Bayi ziyareti için Edirne’ye gelen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; başarılı performanslarından ötürü Tuzcular Otomotiv çalışanlarına teşekkür etti ve Ford’un 2012’de Edirne’de liderliği hedeflediğini söyledi.


10 yıldır üst üste pazar lideri olan Ford Otosan’ın Genel Müdürü Haydar Yenigün, Edirne’de Tuzcular Otomotiv’i ziyaret etti ve 1998 yılından bu yana yaptığı yatırımlarıyla Edirnelilere Ford marka araçları ulaştıran Tuzcular Otomotiv çalışanlarına yüksek müşteri memnuniyeti sağladıkları için teşekkür etti. Bayilerimizle ticari ilişkinin ötesindeyiz
Genel Müdür Yenigün, ziyareti sırasında bir konuşma yaptı: “Ford Otosan gücünü, bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün, 100’ü aşkın satış noktasında ve 150’ye yakın servis noktasında Ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Siz değerli bayilerimizin işbirliğiyle, toplam pazarda 10’uncu yıldır üst üste pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yılın ilk çeyrek rakamlarına baktığımızda, sayenizde yine gücümüzü koruduğumuzu görüyoruz. Ford olarak 2012 sonunda Edirne’de lider olmayı hedefliyoruz.” “Ford Otosan daralan pazara rağmen gücünü sürdürüyor”
Yenigün konuşmasında, 2012 yılı Ocak-Mart döneminde otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının geçen yılın aynı dönemine göre, ÖTV artışının etkisiyle yüzde 34 oranında azaldığını ve 136 bin seviyelerinde gerçekleştiğini de açıkladı. 2012’nin ilk üç ayında toplam pazarda 17 bin 957 adet satış gerçekleştirerek yılın ilk çeyreğini kapattıklarını belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, 2012 beklentilerine de değindi: “2012 yılının 835 bin seviyelerinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Ford Otosan olarak biz de 2012 yılında iç pazarda 125 bin adet araç satmayı ve yüzde 15’lik pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Büyük yatırımlarını hızla sürdüren Ford Otosan’ın geleceği sağlam.” “2012’yi bölgemizin lideri olarak tamamlayacağız”
Ziyarette, Tuzcular Otomotiv’in sahibi Murat Tuzcu da bir konuşma yaptı. 14 yıldır Ford Otosan’la yürüttükleri uyumlu ilişkiden ve güçlü bir markayı temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Tuzcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “512 metrekaresi showroom olmak üzere toplam 2.540 metrekarelik bir kapalı alanda şehrimize hizmet veriyoruz. Hedefimiz, müşteri memnuniyetimizi daha da artırmak ve yılsonunu lider olarak tamamlamak. Ford’un gücü, bizim gücümüz.” www.tasimacilar.com 30.04.2012/17:39