Ford Otosan tavsiyeli Üstyapıcıların sayısı 12'ye yükseldi

Ford Otosan tavsiyeli Üstyapıcıların sayısı 12'ye yükseldi

Müşteri memnuniyetinin artırılmasını ve tüketiciye yüksek standartlarda ürün ve hizmet sunulmasını hedefleyen “Ford Otosan-Üstyapıcılar Elele” toplantılarının dördüncüsü 21 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da yapıldı.

“Ford Otosan tarafından Tavsiye Edilen Üstyapıcı” olmaya yeni hak kazanan firmalarla birlikte üstyapıcıların sayısı 12’ye yükseldi. Ayrıca 6 firmaya, teslim öncesi bakım (PDI) yetkisi verildi. Yüksek müşteri memnuniyetini üstyapı sektörüyle yaptığı işbirliği ile artırmayı amaçlayan “Ford Otosan-Üstyapıcılar Elele” toplantısının dördüncüsü, 21 Kasım 2012 tarihinde İstanbul’da düzenledi. Ford Otosan kriterlerini yerine getirerek “Tavsiyeli Üstyapıcı” olmaya hak kazanan 4 firma temsilcisine, Ford Otosan tarafından sertifikaları verildi. Böylelikle Ford Otosan’ın 8 olan Tavsiyeli üstyapıcı sayısı 12’ye yükseldi.


6 firmaya PDI yetkisi verildi
Son eklenen 4 firma ile birlikte “Ford Otosan tarafından Tavsiye Edilen Üstyapıcı” sertifikası sahibi firmalar; Baksan, Efe Endüstri, Güneri Makine, Hidrokon, Hidromak, İmerLt, Karba, Katmerciler, Meiller, Otokar, Özünlü, Tırsan oldu. Toplantıda ayrıca 6 firmaya da, aracın müşteriye teslimatından 48 saat önce kontrollerini yapma ve ortaya çıkabilecek problemleri gidermeleri amacıyla PDI yetkisi verildi. Arslan Damper, Ecofrigo, Kartallar Damper, Nett Makine, Nt Mikser ve Özdoğu Damper, teslim öncesi bakımda yetkili firmalar olarak açıklandı. Toplantıyı 66 temsilci izledi
Ford Otosan’dan satış, pazarlama,satış sonrası, üretim, ürün geliştirme ve özel araç ekiplerinin katıldığı toplantıyı treyler, damper, mikser, beton pompası, kapalı kasa, açık kasa, akaryakıt tankeri, silobas, itfaiye, çöp kamyonu ve diğer özel üstyapı imalatı gerçekleştiren 30 üstyapıcı firmadan 66 temsilci izledi. Ford Otosan Kamyon Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Operasyonları Müdürü Emrah Duman yaptığı konuşmada, firmalarla ilişkilerin artarak devam ettiğini, onaylı firmaların yıllık periyodik denetleme ziyaretlerine başladıklarını belirterek, şunları söyledi: “Onaylı Üstyapıcı Süreci ile üstyapıcıların kalitesinin üst seviyeye taşınmasını ve dolayısıyla müşterilere daha kaliteli araçların ulaşmasının garanti altına alınmasını amaçlıyoruz. Onaylı üstyapılı araçlar için, yaşanan herhangi bir sorunun Ford Otosan servislerinde garanti kapsamında ve hızlı bir şekilde çözümlenmesini hedefliyoruz. 2012’nin sonunda, toplam 77 üstyapıcının değerlendirmesini tamamlamış olacağız.”


“Ford Otosan tarafından Tavsiye Edilen Üstyapıcılar” Programı
Tüm üstyapıcı firmalara açık olan bu programa katılım için ilk aşamada başvuru yapılması gerekiyor. Ford Otosan öncelikle kalite, tasarım ve imalata yönelik kriterler çerçevesinde üstyapıcıların satış ve satış sonrası hizmetlerini değerlendiriyor. Değerlendirme sonucunda, işbirliği içerisinde çalışılacak üstyapıcılar belirleniyor ve Ford Otosan bayi/ satış kanalları tarafından ‘tavsiye edilen üstyapıcılar’ lanse ediliyor. Belirlenen üstyapıcılar, üstyapı portalında ‘tavsiye listesi’ içinde yer alıyor. Üstyapıcılar, ihtiyaç duydukları bilgilere 2008 yılında devreye alınan ve üyelik sistemiyle kullanılabilen https://cargobb.ford.com.tr web sitesinden ulaşabiliyor. www.tasimacilar.com 12.12.2012 Saat:14:01